Installerer du iOS 8 på din iPhone 4S?

by admin 13

I disse tider modtager jeg en del mail med spørgsmålet om, hvorvidt det nu er klogt at installere iOS 8 på en iPhone 4S? Svaret kan være lidt kryptisk, da jeg personligt ingen ide har om, hvordan det kommer til at kører når Apple frigiver den officielle version om en lille måned?

Men mange brugere har har deres bitre erfaringer med springet fra iOS 6 til iOS 7! Systemet bliver unægtelig tungere efterhånden som det “stiger i graderne”, og hvis man tror at det bliver bedre med iOS 8, så må man lige tro om igen!

Apple kan godt vælge at udelukke en del funktioner – til de brugere som har en ældre model, som f.eks iPhone 4S, men så går der ligesom noget af idéen med opdateringen …

Mit råd til dig der har en iPhone 4S: Vent nogle uger – måske måneder efter at Apple har frigivet den officielle version af iOS 8, og læs dig så frem til andres erfaringer med opdateringen! Jeg skal gøre mit for at viderebringe andres erfaringer her på siden løbende.

gal-mand

Comments (13)

 1. Jeg vil mene at det smarteste må være at kaste sig ud i at prøve en beta!

  Beta 5 eller GM beta vil være yderst tætte eller identiske på den officielle GM, derfor vil det være stortalent samme oplevelse. Skulle det ende med at man synes godt om iOS 8, så kan man roligt installere det når det kommer ud. Skulle man ikke kunne lide det, så har man jo ikke mistet andet end at beta’en kan afinstalleres igen 🙂

 2. Man kan vel ikke fortryde hvis man opdatere sin iPhone 4s til iOS 8, Apple gør det vel umuligt at downgrade igen som de har gjort tidligere………men det er da også ligemeget, man kan da så bare smide sin iPhone 4s i skraldespanden og købe sig en nyere iPhone. 🙁

 3. Netop derfor at jeg anbefaler at prøve en Beta, den kan nemlig godt fortryder 🙂

 4. Jeg skal klart ligge iOS 8 på min 4S’er!

  Har pt ingen problemer med iOS 8 beta 5.

  Kun nogle apps crasher. Det er jo trods alt beta version!

 5. Har selv haft IOS 8 Beta 5 på en iPhone 4’s uden de helt vilde problemer og kender flere hvor det fungere helt fint med IOS 8 Beta 5 på IPhone 4’s .. Eneste folk jeg kender brokker sig over er enkelte apps crasher , men deres generelle holdning er det fungere udemærket

 6. Hej
  Bliver den ikke langsomt

 7. Den bliver selvfølgelig en lille smule langsommere men for mit vedkommende var det ikke noget der betød det helt vilde, De andre personer jeg kender som bruger IOS 8 Beta 5 på deres Iphone 4s har ihvertfald valgt og blive på betaen frem for at nedgradere igen, så tænker at de nye funktioner der kommet med IOS 8 opvejer det med hastigheden. og der findes små tricks til at speede den lidt op i form af ændring af indstillinger osv

 8. En 4S 16GB vil nok kunne klarer det, tvivler på 4S med 8GB

 9. Om det er 8gb, 16 gb eller 32 gb.
  Det har ik nogen indflydelse på hastigheden .. Med mindre den self… Er fyldt HELT op, hastigheds ydelsen er den samme, ligesom en alm harddisk, uanset størrelsen på harddisken.

 10. Jeg mente IKKE yderevnen men software opdatering 🙂

  Min lille søster har en 4S med 8 GB (6GB) , hun kan hverken opdatere eller noget pga pladsmangel 🙂

  Det er det jeg mente… Jeg ved udmærket godt det intet har noget med GB, at gøre.

 11. Hej er der en som vil register mit iphone 4s så jeg kan installer ios 8 beta

  kan fanges på [email protected] , så ville jeg reply med udid nr

  Håber der en venlig sjæl som vil register den tak

  MVH Hasan og god Mandag Aften

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>