Installere lovligt dine apps på op til 5 iPhones!

by admin 4

Forstil dig at I er 4-5 personer i en familie som alle har en iPhone, iPod eller iPad. I køber måske mange af det samme applikationer, hvilket godt kan gå hen og blive en ret dyr forestilling på længere sigt!

Men vidste du at man faktisk helt lovligt må installere en applikation på op til 5 iPhones (eller iPod og iPad), så familien, vennerne og arbejdskollegaerne kan dele applikationer!

Tricket ligger i at der skal bruges den samme iTunes brugerkonto når der logges ind i App Store, og er en applikation købt på iPhone nr. 1, så kan iPhone nr. 2-3-4-5 også installere den. Når de klikker på “Køb” knappen i App Store ud for en applikation, så får de straks af vide at applikationen er købt og kan hentes gratis.

Man skal nok lige sætte sig ned omkring middagsbordet først, og aftale hvordan og hvorledes man køber applikationer. Fordi hvis det er dig der har oprettet en konto med tilhørende kreditkort oplysninger, så er det også din bankkonto pengene bliver trukket på når andre køber en ny applikation! Her vil jeg foreslå at den der har iTunes kontoen med kreditkort oplysningerne, også har et personligt password som de andre ikke kender til. På den måde kan man styrer showet!

Du skal også bemærke, at man kan have flere iTunes konti, så dem der deler en iTunes konto kan også logge ud af denne, og ind på deres egen – smart!

I øvrigt gælder denne deling også musik der er købt i iTunes!

 

Comments (4)

  1. det er 5 enheder ialt inclusive pc eller mac du syncer iphone med, men min kone og jeg køber på samme itunes konto og har gjort det siden 2007 da vi begge fik iphone. når man køber ny enhed skal man huske at slette den gamle i godkendte enheder. Det gælder også for det musik man køber i itunes.

  2. Det er ganske korrekt, men går ud på det samme.

    Hvis du opretter en konto, så tæller det for én enhed når du henter applikationer ned på din iPhone. Henter man dem på den næste, så tæller det for 2 osv.

  3. Husk det er KUN lovligt privat!!! Dvs man må ikke dele med venner og kollegaer!

  4. Jo, det må man faktisk godt 🙂 Reglen heder at man kun man dele med sin hustand, så bor du sammen med en kammerat- eller en god kollega i en firmaets dele lejlighed, så er det helt “lovligt” 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>