Ingen Apple Watch før til foråret

by admin 3

For dem der allerede går og glæder sig til at kunne købe et Apple Watch fra starten af næste år, de kommer nok til at vente nogle yderligere måneder! I følge en videobesked til Apples medarbejdere i butikkerne, har Angela Ahrendts (Apple Senior Vice President of Retail and Online Stores) meddelt at salget forventes at starte efter det kinesiske nytår 2015, hvilket er den 19. februar.

Angela Ahrendts siger i beskeden:

We’re going into the holidays, we’ll go into Chinese New Year, and then we’ve got a new watch launch coming in the spring.

Mit bud er at vi kommer til at se lanceringen starte i starten af marts, men spørgsmålet er om det også gælder Europa, og herunder Danmark? Det er muligt vi først får lejlighed til at erhverve os et Apple Watch op mod sommeren 2015, men det er kun et spinkelt bud!

Apple-Watch

Comments (3)

  1. Det bliver spændende at se om de sælger godt, jeg selv skal til at købe ur, det bliver dog ikke et Apple watch men et tissot (alm ur)

  2. Ja vi skal ha 3 af dem det bliver spænden at se hvornå de kommer

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>