iMindfulness – Introduktion til mindfulness og meditation

by admin 0

I denne stresset tid op til Jul, kan det være rart at koble lidt fra i hverdagen, og det er forbavsende hvor lidt der egentlig skal til, når man er i besiddelse af sådan en dansk udviklet iPhone applikation “iMindfulness”.

Det er den første dansksprogede mindfulness applikation til din iPhone, som er udviklet i et samarbejde mellem psykolog Jeppe Budde og iDeal Development. Applikationen kan bruges af nybegyndere som en introduktion til mindfulness og meditation, såvel som af erfarne til at strukturere og holde en mindfulnesspraksis ved lige.

Udover en introduktion til mindfulness og hvordan man praktiserer det, indeholder iMindfulness 3 guidede meditationer:

  • et 4 minutters åndedrætsrum
  • en 10 minutters meditation på åndedrættet
  • en 20 minutters meditation på åndedræt og lyde

Herudover er der mulighed for at lave en stille meditation, med hjælp af klokker der kan indstilles efter eget ønske. Som en hjælp til at skabe rutine og struktur i sin meditationspraksis giver applikationen mulighed for at lave påmindelser, samt at skabe overblik over hvor længe og ofte man har mediteret.

 

Screenshot

 

 

 

[button link=”http://itunes.apple.com/app/imindfulness/id473747142?mt=8″ type=”big” color=”green” newwindow=”yes”] Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>