iCam – Vanvittig (fedt) iPhone 5 koncept!

by admin 4

Stormen (godt som skidt) har endnu ikke lagt sig i forhold til den nye iPhone 4S, førend der dukker en masse spændende rygter omkring iPhone 5 op…igen. Nogle af dem lyder ret realistiske og andre er lidt hen i fantasiens verden, som f.eks dette vanvittige (…fede) iPhone 5 / iCam koncept!

Designer teamet ADR Studio som er beliggende i Italien, har udviklet et koncept som godt nok er møntet på noget udstyr til iPhone 5, men det smelter ligesom sammen når iCam møder iPhone 5! Godt nok nævner jeg flere gange ordet “vanvittig”, men det skal fortolkes i al respekt for sådan nogle dygtige designere som ADR Studio, der har fantasien og de kreative evner til at udvikle noget vi andre blot kan sidde og drømme om…..

Konceptet “iCam” er bygget på en slags kamerahus, hvorpå man monterer iPhone 5. Det er udført i flot aluminium (det som mange håbede på at iPhone 4 blev lavet med), og udskiftelig Apple objektiv med iMount monteringssystem på fronten.

På fronten af iCam finder man en lille skærm der skal hjælpe når der skal tages selvportrætter, og der er indbygget blitz. Ydermere har ADR Studio planer om (i deres drømmeverden..) at integrerer Siri og en bevægelsesføler.

Kamerahuset skal kunne leverer et ISO-interval fra 100 til 3200 (kan udvides op til 6400 ækvivalent), mulighed for at optage videoer i Fuld HD ved 60fps, og med en 10.1 megapixel sensor. Der er naturligvis indbygget Bluetooth og en SD UHS-i slot i iCam! Sidst, men ikke mindst, så har ADR Studio integreret en pico-projector i fronten, så du kan blæse dine billeder op på væggen.

Ikke så meget snak og drømme mere, for du kan nyde (eller ryste på hovedet over) det flotte resultat på disse billeder, og en kort video af ADR Studio iPhone 5 koncept.

 

 

Comments (4)

  1. Total blæret koncept

  2. Hmm.. mon ikk det er nemmerer bare at købe et kamera, helt billigt bliver det vel næppe, hvis det nogen sinde kommer 🙂

  3. Det kan der være noget om! – men flot ser det jo ud. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>