Hvornår starter Apples WWDC 2013?

by admin 6

Vi nærmere med hastige skridt Apples næste WWDC (Worldwide Developers Conference) 2013 konference, som bliver afholdt i San Francisco i Moscone West centreret.

Sidste år afholdt Apple deres event samme sted fra den 11. juni til fredag den 15. juni. Kigger man nærmere på de forskellige bookede events fra andre firmaer i Moscone West centreret, så er det meget sandsynligt at Apple kommer til at holde deres næste WWDC event fra mandag den 10. juni til fredag den 14. juni.

På dette event kommer vi bl.a til at se den kommende iOS 7, nyt OS X, med ikke den nye iPhone!

 

WWDC-2013-Moscone-West-170413

 

 

Comments (6)

  1. hvornår bliver så iphone 5s/iphone 6 så priscenteret? og afholder de kun et event om året? 🙂

  2. Apple holder sandsynligvis først et “iPhone event” i starten af september.

  3. Jeg tror også at Apple venter med at afsløre den nye iPhone til slut sommeren.
    Jeg håber at der bliver en ny iPhone der vil vise Samsung, HTC mm. at Apple ikke er stået af dansen, men jeg tror at det bare bliver en opdateret iPhone 5 og er det tilfældet tror jeg at Android for alvorg vil tage markedsandele, det kommer dog også lidt an på hvad iOS7 tilbyder af nyskabelser.

  4. når ja ligesom sidste år tak admin/bo 🙂

  5. Jeg tror ikke på der kommer noget nyt OSX i år 🙂

  6. Der tror jeg desværre at du tager fejl. Hvis Apple præsentere et iOS 7 med nye funktioner, – som skal integreres med OSX, så kommer vi til at se en større opdatering til den nuværende OSX – men ikke en helt ny, som da ML ankom. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>