Hvornår kan iPhone 4S købes i Danmark?

by admin 4

Den officielle release data hos Apple er den 14. oktober, men her i Danmark må vi lige vente 14 dage yderligere, nemlig til fredag den 28. oktober. Ingen ved endnu hvor mange iPhone 4S der bliver leveret til de forskellige teleselskaber, så det kan meget vel gå hen og blive en lang kø som sidste år med iPhone 4!

Som jeg kan se er Telia den første teleudbyder herhjemme der har lavet en “skriv dig op, og modtag en mail når du kan bestille den nye iPhone 4S“…med først til mølle princippet! Jeg har dog lidt min tvivl omkring hvor mange iPhone 4 ejere der vil udskifte den til en iPhone 4S, men der er sikkert en del førstegangs købere og nogle med iPhone 3G og iPhone 3GS der gerne vil have fingrene i den nye og hurtige model!

Hvad er prisen så? Det vides ikke endnu, men i USA koster den henholdsvis $199 for en 16GB, $299 for en 32GB, og $399 for 64GB. Bemærk, at disse amerikanske priser kun gælder i følge en kontrakt, som vist er på 24 måneder! Her i Danmark hvor vi binder os i 6 måneder, vil prisen helt sikkert være meget højere, men sikkert det samme niveau som med iPhone 4, dog bliver 64GB modellen dyrere.Comments (4)

  1. hos 3 ville jeg skrive mig op igår, men de skal både have lønsedler og hvad ved jeg, for at skrive mig op .. ellers tak – det er jo bare en venteliste 🙂

  2. Det lyder lidt underligt, da det ikke burde være bindende at blive skrevet op til noget, og med den mulighed at sige fra.

  3. “men der er sikkert en del førstegangs købere og nogle med iPhone 3G og iPhone 3GS der gerne vil have fingrene i den nye og hurtige model!”
    – jeg kan ikke se hvorfor førstegangs købere med en iPhone 4 skulle være mere tilbøjelige til at opgradere sin 4’er? Det er klart den bedste iPhone til d.d., men jeg mener at rigtige iPhone fanatikere vil være mere tilbøjelige til at opgradere end førstegangs iPhone brugere, da de ikke ser sig tilfredse når der er en ny og bedre på markedet – hvorimod dem som har 4’eren som deres første synes den er hurtig og fin nok..

    ang. 3g og 3gs ejere er der ingen tvivl om, at de vil være meget interesseret i at opgradere. 3’eren er jo fantastisk langsom i forhold til 4’eren, et sandt helvede at bruge når man er vant til flere hestekræfter 🙂

    bare lige en comment 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>