Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/iphonecafe.dk/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
Hvordan ser fremtiden ud for iPhone-skærmene? - iPhonecafe

Hvordan ser fremtiden ud for iPhone-skærmene?

by Casper Christiansen 0

iPhone-skærmen har måske ikke altid været kendt som de mest holdbare og med bedste skærmopløsninger. Men Apple har på det seneste taget patenter på en række nye skærmfunktioner. Vi ser her på, hvordan iPhoneskærmen (måske) kommer til at se ud i fremtiden. 

Apple er som altid på banen med nye forbedringer og funktionaliteter til deres produkter. En af de mest kritiserede aspekter af iPhonen har været skærmen, som har været meget skrøbelig i forhold til produktets pris. De senere år har Apple dog haft fokus på at forbedre skærmkvalitet- og funktioner, og virksomheden har også taget patent på en række spændende muligheder. Ifølge en rapport fra det sydkoreanske medie Electronic Times planlægger Apple at skifte til de såkaldte OLED-skærme i stedet for LCD fra 2019. OLED-skærme giver en mere dyb sort og tydeligere hvid farve end LCD, det har bedre farvegengivelse og er mere strømbesparende. Ulempen er, at det er dyrere at fremstille, hvilket kan have betydning for en i forvejen pebret pris på Apples produkter.

Rapporterende og selvreparerende skærme

Apple har også planer om i højere grad at gøre brug af safir i fremstillingen af skærmene, da de er mere hårdføre i forhold til stød og slag. To andre interessante funktionaliteter, som Apple har patenteret er skærme, som fortæller dig (og Apple), når de er gået i stykker, og skærme som kan reparere sig selv. Førstnævnte lyder måske absurd, men det er relevant i forhold til meget fine ridser, som potentielt kan udvikle sig til det værre, så du kan få dem repareret, inden de gør større skade på skærmen og den øvrige hardware. Selv-reparerende skærme er nok ikke på markedet lige med det samme, men kemikere på University of California er i gang med udviklingen af materialet, som man sandsynligvis kan finde i skærme og batterier på de nyeste iPhones i 2020. 

Buet og skærme, som kan trækkes ind

I forhold til skærmenes design har Apple også nogle spændende og patenterede ideer. En af dem er iPhone med buede skærmer, som buer indad fra top til bund, som kan være på markedet om to-tre år. Og hvad er så fordelen ved det, spørger du måske. En buet skærm kan for eksempel strække sig over kanten eller i teorien vikle sig hele vejen rundt om telefonen. Det giver mulighed for at flere skærmelementer kan vises uden at enheden skal være væsentlig større. Fleksibilitet i en iPhone er nyttig for de mange mennesker, som også i høj grad bruger deres smartphone til at spille på. De nyere skærme har en langt bedre kvalitet, hvilket betyder at både spiloplevelsen forbredres, og fleksibiliteten kan bruges til at styre spillet med. For eksempel er spillemaskiner hos online casinoer meget populære, og har ofte sjove og farverige temaer som dyr, cirkus, rumeventyr eller eventyr, så her gør en god skærm en stor forskel.

 

Den anden interessant funktionalitet, som er under udvikling, er de indtrækbare skærme. Det kan bedst beskrives som to aflange og tøndeformede huse, hvor den indtrækbare skærm, kameraer og andre dele ligger i. Højtalere og mikrofoner kan installeres i for eksempel det venstre eller højre hus. Men Apple ser også på mulighederne for at lave dobbeltskærme, så iPhonen ligner en nutidig iPhone, når den er foldet sammen og iPhone-skærme, som kan foldes sammen på flere kanter efter brugerens behov. 
Følg med i iPhonens udvikling, for sandsynligheden er stor for, at vi ikke har set den sidste type smartskærm præsenteret. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>