Hvordan kører din iPhone/iPad med jailbreak?

by admin 50

Du har måske lige lavet et jailbreak på din iPhone eller iPad, og fået installeret en masse spændende jailbreak tweaks og måske et personligt tema.

Men kører din enhed ligeså godt som uden et jailbreak? Og hvad med levetiden på batteriet, holder det som før du lavede et jailbreak?

For dem med en iPhone 4, iPhone 4S, iPad 2 med 512 MB RAM, og Den nye iPad hvor der er 1 GB RAM, så betyder det sikkert ikke det store at indlæse nogle jailbreak applikationer i opstart på enheden. Men hvad med iPhone 3GS og iPad 1 med 256 MB RAM?

 

 

Hvis du lige har købt din første iPhone eller iPad, og er i tvivl om et jailbreak kan ødelægge din enhed, så kan jeg berolige dig med at der ikke sker noget. Du kan altid gendanne din iPhone eller iPad med iTunes, og jeg anbefaler som altid at man vælge som “Ny” når iTunes under gendannelsesprocessen spørger om man vil benytte en tidligere backup, eller indstille enheden som ny.

Når du har lavet et jailbreak, så vil jeg anbefale dig at kigge på denne side (nederst på siden), hvor der er lidt inspiration til nogle nyttige jailbreak applikationer som du kan starte ud med.

Sidst men ikke mindst vil jeg anbefale dig at tjekke Google på den pågældende jailbreak applikation inden du installere den på din enhed, for at se om andre brugere har dårlige erfaringer med den. En dårlig jailbreak applikation kan let fryse eller sløve din iPhone eller iPad!

 

Comments (50)

 1. Har en iPad 1. gen. Jailbreakede den lige da jeg fik den. på daværende tidspunkt 4.3.3. Pt. kører den med 5.0.1 og den kører fantastisk.. Jeg vil hellere undvære Apples updates end miste jailbreak. Meget muligt, at der bliver flere og flere funktioner inkluderet i iOS men hvorfor ikke bare selv vælge. 🙂 – Vil anbefale alle og enhver med en apple enhed til at jailbreake..

 2. Min 4s køre uden problemer og holder strøm i ca 1.5 dag og det samme med kærestens iPhone 4

 3. Kører super.. Men fortryder.. Jeg havde ingen problemer med batteriet med 5.0.1 men nu ryger mit batteri inden dagen er gået!! Har altid ladt den hver nat. Nu skal jeg allerede starte om aften:-( det stinker! Any ideas??

 4. Synes min køre ret godt, kan ikke se forskæl…
  Men! Batteriet er blevet en smule dårligere tager 2-3% mere i standby natten over.

 5. min mobil kan ikke engang åbne programmer nu når min multitasking har 4-5 ting isig.
  (3gs)

 6. Når Tlf ringer kan jeg ikke slide til siden:-( er så træt af iOS . Man skal jailbreak for den er fed, og så køre det ligesom ikke som det skal! 4 år som iPhone ejer og nu er det tid til og prøve noget andet! Har bestilt en Nokia lumia 900, og glæder mig til noget nyt:-)

 7. Jeg har ikke jailbreaket min iPhone med iOS 5.1.1, men jeg havde jailbreaket den da den havde iOS 5.1 og det var tetherd, og så når jeg installerede 5 Icon dock, så lavede den springboardet om til hvordan jeg havde appsene den gang den sidst var jailbreaket, hvad kan det være?

 8. Den kører egentligt meget godt.

  Det er første gang jeg har jailbreak på telefonen, men indtil videre virker det til at den kører som uden jailbreak. Dog er den måske lidt mere batteri sluge de end uden jailbreak.

 9. du er “måske” inde i safe mode.

 10. Oplever at Lyden er ændret xD

 11. Hvordan?

 12. Det køre rigtig godt og flydende, batteriet tager lidt mere end uden JB, især når du er inde i cydia og hente en masse, men det er ikke så slemt. Køre utroligt flydende, har på tidligere versioner oplevet at det kunne lagge en del.

 13. Jeg synes godt nok at batteriet er hurtig tom med sådan et jb

  Strøm tilbage 66 %
  Brug 2 timer 13 min
  Standby 11timer, 35 min.

  Så jeg dropper med stor sandsynlighed det jb igen, det er ikke det værd.
  En skam, men batteriet er sq vigtigere end jb 🙂

 14. Hej
  Har en iPhone 4s som kører nu på 5.1.1 med jb , sys den er blevet hurtigere i menuen , samt multitask,
  Men får fejl i safari , ” siden kan ikk vises ” hele tiden .
  Batteriet er også blevet lidt bedre 😉
  Dog virker nogen programmer i Cydia ikk helt endnu 😉

 15. Streaming til anlægget via Bluetooth lyder væsentlig bedere synes jeg

 16. Jeg oplever at flere af mine indkøbte iTunes sange ikke længere kan afspilles. Har dog ikke prøvet at overføre dem fra Mac til iPhone igen endnu… Andre der har oplevet dette?

 17. Hejsa
  Min iPhone 4 GSM (9B208) er untethered med 5.1.1. Kører perfekt. Ingen problemer med at JB. Havde tidligere købt PkgBackup, og efter JB installerede jeg den igen og installerede fra min Backup. Uden problemer. Hverken på min søns iPhone eller min.

 18. Jeg har jailbreaket, men kan ikke afspille musik det købt i iTunes. Nogen forklaring på dette?

 19. det der er meget godt

  kan have 2 timers brug 0g så kun 50% batteri

 20. Jeg synes det er et stort forbrug, men det er måske ikke så galt?

  Jeg har idag startet telefonen op som ny og prøvet at jb den igen, for at se om det kan hjælpe på batteriet 🙂

 21. Oplevede det samme. Gå ind i iTunes og fjern musikken på iphonen. Synkroniser så musikken slettes på mobilen. Sæt så flueben i iTunes ved musikken igen, således at de igen bliver overført fra iTunes til iPhone. Sådan gjorde jeg og det virker fint nu

 22. tager hundrede år og sikkerhedskopiere! virkelig mange timer! over 7 timer nu!

 23. ..og du bruger det USB-kabel, og ikke over Wi-Fi?

 24. jep det gør jeg

 25. måske lader jeg bare være med det sikkerhedskopiering! og bare laver backup af mien nr

 26. Har du et antivirus eller lignende konflikter?

 27. har antivirus program men intet melder noget ud men min pc er også langsom når jeg har itunes tændt… måske derfor?

 28. Hvis iTunes er langsom – selv uden at du sikkerhedskopier, så er der noget galt.

 29. Har 4S, og oplever at jeg tit skal genstarte Tlf, for at afspille videoklip efter JB. Har 5.1.1 iOS. Den hakker mere i flere programmer, så overvejer om det er det værd 🙂
  Batteri tiden er uændret.

 30. Synes egentligt der er mange der ser ud til at have problemer efter jb. Jeg har endnu ikke oplevet problemer.

  Er det generelt at at der opleves problemer?

  Har jeg så bare været en af de heldige der ikke oplever problemer (har jb 3 gange nu uden problemer overhovedet)

 31. Hvilke app’s fra Cydia bør man have som minimum efter JB?

 32. Efter godt 1 uge med jailbreak, synes jeg at batteri tiden har rørt markant på sig. Og det irritere mig, 5.1.1 er super ved mit batteri og holder snildt 2 dage, nu efter JB er den på 45% efter 1 dag.
  Andre der oplever det samme? Eller skal man virkelig til at gendanne, eller droppe sit jailbreak.

 33. Efter godt 1 uge med jailbreak, synes jeg at batteri tiden har rørt markant på sig. Og det irritere mig, 5.1.1 er super ved mit batteri og holder snildt 2 dage, nu efter JB er den på 45% efter 1 dag.
  Andre der oplever det samme? Eller skal man virkelig til at gendanne, eller droppe sit jailbreak.

 34. Efter godt 1 uge med jailbreak, synes jeg at batteri tiden har rørt markant på sig. Og det irritere mig, 5.1.1 er super ved mit batteri og holder snildt 2 dage, nu efter JB er den på 45% efter 1 dag.
  Andre der oplever det samme? Eller skal man virkelig til at gendanne, eller droppe sit jailbreak.

 35. Og hvordan er den så derefter ?

 36. Njaa altså det er sådan nogenlunde vil jeg mene.
  Jeg kører med standard indstillinger, har ikke slået noget fra eller ændret noget.
  Bruger den en del til internet surfing og har rodet en del i indstillingerne (springtomize)

  Status
  Brug 53 min
  Standby

 37. Standby 1time og 53 min
  Batteri 88%

  Har spillet lidt og surfet på nettet.

 38. En lille opdatering på batteri forbruget er følgende.

  Den står som sagt med standard indstillinger og har lagt fra kl. 22.00 til 06.25 og har brugt 8% strøm.

 39. Hejsa..

  Efter at have genstartet telefonen som ny og brugt jailbreak version 2.0.2 kører den rigti godt.

  Jeg bruger iCleaner og har lagt mærke til at når jeg har kørt den, kan der være et eller 2 ikoner der er hvide?

  Er der nogle af jer der oplever det samme?

  Jeg har fundet ud af at det kan løses på følgende måde:
  Indstillinger > Springtomize > Reload > Reload settings.

 40. Hej Erik,

  Der er som sådan ikke et minimum, da JB handler om personlighed og behov. Men hvis du f.eks ønsker at have temaer som skal du hente WinterBoard, men kig på denne side her: http://www.iphonecafe.dk/cydia-apps/

 41. har jb min ipad1 , ipad2 og min iphone 4 syntes alt kører rigtig godt.
  ingen problemer med batteri tid på min ipad.
  har lige jb min iphone så må jeg se hvor meget den suger på batteriet.

 42. Har pt. droppet min JB, til fordel for bedre batteri leve tid, træls! men det vejer jeg højre…

 43. Pfh jeg går din vej og dropper også jb for noget tid, synes den er for sulten og det er sq irriterende at skal lade hele tiden.

  Telefonen kører nu også bedst med den software den er født med som standard.

 44. Hvad laver i med jb? Besvar

 45. downloader spil

  p.s prøv http://www.xat.dk . Det er en god hjemmeside hvor man kan chatte!

 46. Sorry!!! forkert link 😉 http://www.xat.com det er en god chat hjemme side PRØV DET!

 47. Min iPad2 som er JB, køre som en drøm og jeg kan slet ikke forstå hvorfor nogen har problemer…måske er det mig der er for tung i låget……så undskyld for det.

 48. Har en iPhone 4’s somer jailbreket for 3-4 måneder siden. På det sidste har telefonen kørt virkelig ustabil, vil enlig gerne gendane min iPhone, så har prøvet at tilslutte den til iTunes , men så få jeg bare besked på at der er fejl 21 altså den gider ikke genddane. Og så er telefonen slukket. Være gang jeg vil tænde for den kommer der frem på iPhone at jeg skal tilslutte den til iTunes på sort skærm . Hvad gør er der nogen der har forslag og kan hælpe mig,, min telefon ligger bare slukket fordi den er afhængig af iTunes , men den vil ikk fordi telefonen er jailbreket øvvvv

 49. Da jeg lige havde jailbreaket min ipad så genstartede den men den kom ikke op igen der kommer kun det Apple mærke

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>