Hvordan er batterilevetiden med iOS 8.3 beta?

by admin 7

Det er altid spændende at se hvordan levetiden på en fuld opladning gør sig, når man har opdateret til en ny iOS version. Med betaversioner skal man dog tage det med et gran salt, men det er alligevel et fingerpeg.

Jeg synes generelt at de sidste officielle iOS versioner har vist den rigtige vej, og det er som om at Apple har fundet problemet – selvom gamle enheder kan lide. Det er der selvfølgelig en god forklaring på, da iOS systemet er blevet tungere med årene.

Lavt-batteri

I forhold til den nyeste iOS 8.3 beta 2, har jeg kun postive ting at sige. Efter et døgn og 9 timer, er der stadig 48% tilbage på min iPhone 6 Plus, og det er med 6 1/2 timers forbrug af Safari, Mail, Beskeder, Facebook, mindre spil osv.

Apple frigiver efter al forventning iOS 8.3 en gang i midten af april, hvor det også forventes at Apple Watch bliver lanceret. Der skulle endda komme en “officiel” betaversion af iOS 8.3, men det er vist kun til de første 100.000 brugere der søger om at teste den.

Hvad er dine oplevelser med betaversionerne af iOS 8.3?

Comments (7)

  1. Ja jeg syntes også batteri tiden er bedre men lige nu ryger sen hurtig ned med alle de samtaler jeg har med Siri

  2. Jeg mangler dog tilbage knappen på Iphonecafe efter opdatering til iOS 8.3 beta 2

  3. Mobiltemaet kan have mangler ved betaversioner.

  4. Min bruger mere nu, tror det er Siri.
    Tryk på logoet og du kommer tilbage.

  5. Efter iso 8.3 opdatering mister min iphone 5S enormt med batteri. Den bruger enormt med batteri også selv om jeg har slået Siri fra. Er der nogen ideer til hvad jeg kan gøre?

  6. Åben indstillinger->generelt->brug->batteribrug

  7. For at se hvad der bruger strømmen..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>