Hvor er iOS 5 Golden Master?

by admin 4

Der er efterhånden kastet så mange rygter og spændende idéer om hvad der kommer til at ske i morgen den 4. oktober hos Apple, at det er som om man lige glemmer en vigtig detalje: hvad med iOS 5?

Der har hidtil været hele 7 beta-versioner, som Apple har frigiver til deres udviklere af iPhone applikationer og andre som har testet det nye og meget omfattende iOS system. Normalt afsluttes disse beta-version med en GM (Golden Master) udgave, som faktisk er den udgave Apple kommer til at frigive til alle iOS brugere. Men sidste beta-version 7 blevet frigivet den 1. september, hvilket er over en måned siden, og normalt går der kun 2 uger mellem beta-versionerne.

 

 

Hvis du kigger dine opdateringer af iPhone applikationer efter i detaljerne, så har du sikkert bemærket at der ikke har stået “iOS 5 kompatibel”…men hvorfor? Det er kort fortalt sådan at udviklerne af iOS applikationer selvfølgelig tester deres applikationer med beta-udgaverne af iOS 5, og derefter indsender en opdatering til Apple, og definerer den som iOS 5 kompatibel. Jeg har vel omkring 900+ applikationer liggende i iTunes, men har endnu ikke set én eneste opdatering der indikerer at den er iOS 5 kompatibel.

Jeg kunne have en mistanke om at Apple faktisk har nogle nye og spændende “guldkorn” i ærmet til i morgen, og derfor ikke ønsker at offentligheden skal se dem endnu, hvis f.eks udviklere slipper nyheder ud. Så derfor kunne det meget vel tænkes at Apple som sagt præsenterer nogle nye features i morgen, og straks derefter frigiver en “iOS 5 GM” til udviklerne, som så har 2 uger til at finpudse deres applikationer. Det betyder i praksis, at vi andre kommer til at se den færdige version af iOS 5 om nogle uger.
Comments (4)

  1. Her også ventet på iOS 5 GM, men den komme forhåbligt i dag 🙂

  2. Jeg hentede en app igår der var iOS 5 kompatibel (Photosynth)

    http://itunes.apple.com/us/app/photosynth/id430065256?mt=8

  3. Det sjove er at den applikation er udviklet af Apple’s konkurrent Microsoft. 🙂

  4. Den kan hentes nu :0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>