Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/iphonecafe.dk/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
Hvilket mobilcover skal du vælge? - iPhonecafe

Hvilket mobilcover skal du vælge?

by Casper Christiansen 0

Der findes en masse mobilcovers fra anerkendte brands, som kan bruges til en lang række forskellige formål. Hvilket mobilcover passer bedst til dig? Bliv klogere på mulighederne her.

Det er vigtigt at passe godt på sin smartphone, da det er én af de genstande, vi bruger aller mest i hverdagen. TV2 skriver, at danskerne alene tjekker telefonen 170 millioner gange om dagen.

Hvis man ikke passer godt på sin smartphone, kan det blive en dyr fornøjelse at få den repareret – og i værste tilfælde at købe en helt ny. Der findes mange gode iPhone covers, men der er også gode muligheder for at finde covers til andre smartphones.

Et godt cover er et godt sted at starte, hvad end mobilcoveret skal beskytte din smartphone – eller blot give den nyt liv i form af et unikt design. Lad os gennemgå dine muligheder.

 

Gennemsigtigt mobilcover i silikone

Mange fravælger et mobilcover, da de ofte skjuler telefonens design. Det behøver ikke at være en hindring. Der findes nemlig flere mobilcovers, som er gennemsigtige.

Med det gennemsigtige materiale, skjuler du ikke din telefons stilrene design. Disse covers fås i forskellige tykkelser. Der er dermed et cover til dem, der slider hårdt på telefonen – og dem, der blot ønsker en let beskyttelse.

Mange af disse mobilcovers giver et behageligt og sikkert greb om din telefon. De omkranser telefonen tæt, og de fås både som totalomsluttende covers og covers, der bare omkranser siderne på telefonen.

Vælg derfor et gennemsigtigt cover, der dækker hele telefonens bagside, sider og kanter – eller vælg et, der kun omkranser siderne. Hvis mobilcoveret skulle blive beskidt, kan disse mobilcovers let vaskes.

Dette cover er til dig, der vil beskytte din smartphone uden at skjule det eksisterende design.

 

Covers i flotte designs – Få et unikt udtryk

Du kan sagtens beskytte din smartphone og stadig have en flot telefon. Der findes nemlig mobilcovers i en masse forskellige designs, som kan bringe liv til din telefon og give det et unikt udtryk.

Disse mobilcovers er til dig, der vil have et unikt udtryk.

Mobilcover og pung i ét

Vi har også covers, der også fungerer som pung, hvor det holdes fast ved hjælp af en magnet. Her er der plads til kontanter og kort.

Disse covers er til dig, der gerne vil samle sagerne, og derfor ønsker et covers, som du også kan bruge som pung.

 

De hårdføre mobilcovers

Måske udsætter du din telefon for lidt af hvert? Har du et job, der betyder, at støv mv. er en del af dagligdagen, er et ekstra hårdført mobilcover noget for dig. Dem kan du derfor overveje, hvis du har en aktiv livsstil.

Disse ekstra hårdføre covers kommer også i flotte designs – og du kan derfor godt få denne type cover, uden at den ligner en stor klods.

Mange af disse mobilcovers imødekommer eller overgår de amerikanske militærstandarder MIL-STD-810G. Helt konkret betyder det, at disse mobilcovers både beskytter telefonen mod støv, sand, regn og slag. De er også udformet således, at du stadig kan anvende Touch ID.

Dette cover er til dig, der har en aktiv livsstil, og som byder din telefon lidt af hvert i hverdagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>