Hvilken type iPhone bruger er du?

by admin 7

En iPhone er ikke bare en telefon, den er også en minicomputer, spilleenhed, fotokamera/videokamera, mobilt kontor, navigation osv. Derfor kan en smartphone også kategoriseres som et mobilt redskab, der dækker mange menneskers behov i dagligdagen, privat som på jobbet.

Men jeg tror næppe de fleste køber en iPhone for at kunne foretage opkald, den skal bruges til meget andet. Behovet for at være i kontakt på tværs med vennerne, og de bekendte på bla. Facebook og Twitter, er sikkert én af grundene til man investerer i en smartphone, og andre køber måske en fordi den også kan bruges til musik og fotos?

Hvilken iPhone brugere er du? Bruger du den mest til spil, fotos, sociale tjenester som Facebook, eller bruger du den primært til opkald og beskeder?

 

iPhone-brugere-310513

 

 

Comments (7)

  1. Jeg bruger primært min til at have hele mit musikbibliotek med rundt… Men selvfølgelig når jeg sidder og keder mig lidt ser jeg hvad der sker på Facebook 😉

  2. Typisk til opkald, sms, mms, navigation, radioavis, vejrudsigt og modem.

  3. Buisness….

  4. Alt (:

  5. Internet- SMS- spil- film- billeder/video- og til at sige, se det er en telefon, fuck den der Android 🙂

  6. Navigation, kort, reseplanlægning, musik, ebøger, bank, opskrifter, løb, fb, mail, billeder, foto, film, tv, tektbeskeder, ordbøger, avislæsning og en masse andet… 🙂

  7. Mail sms mms video/billeder musik gps, så styre jeg min diskstation og så ringer jeg selvfølgelig også fra den….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>