Hvilken iPhone skal jeg vælge nu?

by Mahmoud E.M. 9

(Indlæg skrevet af Silas – Gæsteforfatter på iPhoneCafe.dk)

Er du en af dem der stadig har en ældre iPhone model og gerne vil have en iPhone 6 eller en iPhone 6 plus, men ikke lige ved hvilken en du skal vælge? Ja? Så kan du måske bruge dette indlæg til noget!

Det er efterhånden nogle måneder siden at de to nye iPhone modeller blev præsenteret og snart bliver en endnu nyere iPhone/iPhones præsenteret.

Er du så en af dem der ikke har fået købt den nye iPhone endnu og ikke kan vente til den næste bliver præsenteret, så er her et par ting du lige kan kigge på:

STØRELSEN:

image

Hos de fleste bekendt er iPhone 6 plus den største iPhone model hidtil, og det er dér iPhone 6 og 6 plus skiller sig fra hinanden. Som billedet viser er iPhone 6 plus 20 mm længer og 10,8 mm bredere. Samtidigt vejer iPhone 6 plus noget mere end hvad alle de andre hidtil har gjort.

Der er delte meninger om en stor mobil, men faktum er nok bare at det er smag og behag, nogle kan godt lide noget der fylder i hånden, andre kan bare godt lide en mindre mobil der kan betjenes med en hånd.

BATTERIET:
Batteri levetiden er også forskelig fra de to modeller. Snakker du meget så kan iPhone 6 plus godt være den model du skal bruge da den kan holde til 24 timers snak, mens iPhone 6 “kun” kan holde i 14 timer. Hvis du derimod bruger nettet meget, så er forskellen på en time ikke alverden og derfor kan man sige at en 6’er næsten kan holde det samme.

PRISEN:
På Apples hjemmeside kan du lige nu få en iPhone 6 fra 5.799 kr, og en iPhone 6 plus fra 6.699 kr, de kan dog godt findes billigere andre steder.

TILFÆLLES:
Jeg har lige her til sidst samlet et uddrag af hvad begge modeller har tilfælles:

A8 processor
8-megapixels iSight-kamera
Optik med fem linser
Fingeraftryks- og fedtafvisende belægning på forsiden
16 GB, 64 GB og 128 GB kapacitet

Comments (9)

 1. Super indlæg – vil dog godt påpege at vi skal helt hen til september før vi nok ser næste generation iPhone! Så en ny er IKKE lige om hjørnet…

 2. Venter personligt på 6s

 3. Jeg har en iPhone 6 – jeg venter til iPhone 7 eller derefter !

 4. Jeg venter på 6s

  Har en 4s

 5. Er der nogen der ved om der kommer en iPhone 6s måske det bare er tomme rygte har en 4s den er efterhånden lidt træt på grund af de opdateringer der kommer
  Mvh Chl

 6. @christian larsen
  Vi kan ikke sige noget med sikkerhed, men efterhånden er der jo kommet Et ‘S’ på alle generationer undtaget iphone 2G.
  Det jeg mener er der sikkert vil komme en iphone 6S og en iphone 6S plus.

  Men man kan jo aldrig vide!

 7. Ios 8.3 beta 4 er udgivet. 🙂

 8. Ca. 1/10-2015 😉

 9. De foreløbige rygter går på at der kommer tre nye modeller i år. En 6C med 4″ skærm, en 6S med 4,7″ skærm og ikke mindst en 6S Plus med 5,5″ skærm.
  Husk det er kun rygter…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>