Hvide iPhone 4 med “XX” på bagsiden er penge værd!

by admin 0

Hører du til en af de heldige der har bestilt en hvid iPhone 4, så skulle du måske tage og tjekke bagsiden af den! For hvis der tilfældigvis står “XXGB”, hvor der normalt skal stå “16GB” eller ” 32GB”, ja så kan din iPhone 4 måske være en hel del penge værd!

Chpwn, som er et tidligere medlem af den populære jailbreak-gruppe “Dev Team, har nemlig anmodet på hans Twitter profil at alle tjekker deres nye hvide iPhone 4 for de særlige “XX” markeringer på bagsiden. Tilsyneladende har et par heldige iPhone ejere modtaget en “limited edition” af den nye hvide iPhone 4!

Hvis DU er så heldig at eje en hvid iPhone 4 med “XX” tegnende på bagsiden, og du endnu IKKE har foretaget en gendannelse gennem iTunes, så skulle du måske skynde dig at kontakte Chpwn! Derudover foreslår han, at alle der har købt den nye hvide iPhone 4 tjekker deres iPhone “Indstillinger” for at se om der skulle forekomme en “Intern Indstillinger” valgmulighed!

Chpwn siger at hvis nogen har en model med en af ​​disse kendetegn, er han villig til at betale gode penge for det! Apple har utilsigtet afsendt nogle af disse hvide iPhone 4 med særlige in-house software. Chpwn advarer om, at hvis du har en af ​​disse særlige enheder, så skal du ikke gendanne den…ellers ryger de muligheder han efterlyser.

Om disse specielle “limited edition” skulle gå hen og blive flere penge værd i en “ubrugt” emballage, skal jeg ikke kunne sige, men denne “in-house” software som Chpwn hentyder til, kan du og jeg ikke bruge til noget. Men det kan dem der laver alle jailbreak værktøjer, så det går til et rigtig godt formål!

Hvis du har denne specielle hvide iPhone 4, er du velkommen til at kontakte ham på [email protected] med billeder af din iPhone.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>