Hvad skal Apple fixe i de kommende iOS 6 beta?

by admin 10

Nu har jeg kørt med iOS 6 beta 1 på min iPhone 4 siden forrige mandag, og må erkende at den indeholder en del fejl som jeg håber Apple får rettet inden længe. Generelt har iOS 6 været en positiv oplevelse indtil videre, lige bortset fra de fejl der naturligvis opstår i beta-udgaver.

Jeg har her skitseret en liste over de områder på min iPhone 4 som ikke kører optimalt eller bør rettes:

 • Batteriet bliver drænet ret hurtigt, og holder sjældent mere end et døgn under begrænset brug!
 • App Store er langsom i alle menuer, og download af en opdatering/køb går også for langsomt.
 • Der er forsinkelse i de fleste iPhone menuer, og åbning af applikationer.
 • Hjemmeskærmen blinker i baggrunden ofte, når man åbner fra Lås op skærmen.
 • Twitter og Facebook knapperne i Meddelelsescenter ser lidt rodet ud.

Der er sikkert iOS 6 testere der oplever andre problemer, da iOS sjovt nok ikke opføre sig ens på alle iPhones. Hvis du har nogle emner at tilføje listen, så skriv dem gerne nede i kommentarfeltet.

 

 

 

Comments (10)

 1. Hvad skal Apple rette ?
  Næsten al, iOS 6 er nok den opdatering som er mest ubruglig, den har ikke dette woow effekt på mig, men bare hmm, det var fesen.
  Jeg er klar over, at Apple ikke altid kan ramme plet, hos alle deres bruger, men ud over kort, facebook, lidt design ændring, så er der bare det samme pakket ind i andet indpakning. Lige pt. så er deres kort app , det værste lort, da jeg ikke engang på wifi kan få kortet til at vise skarpe billeder af veje/marker/huse.
  Flyover / 3D ? Virker en gang i mellem.

 2. iPhone 4S kører den fint og fejltfrit

 3. Som døv Iphone-bruger kunne jeg godt ønske mig at man kunne indstille vibrationen til at kunne vibrere flere gange,eks. 2 eller 3 X når man fik SMS- beskeder.
  Som det er nu vibrerer den kun 1 gang, og man kommer let til at “overse” beskeden/vibrationen.
  Forøvrigt er jeg enig med Danny Hare, Iphone 4S kører bare perfekt!

 4. Jeg har det ikke selv, men jeg har set billeder af det, og på billederne er der ikke noget klokkeslet øverst oppe, og i midten på iOS 6, hvorfor ikke det?

 5. Klokken er placeret som i iOS5 🙂

 6. Jeg synes heller ikke iOS 6 er noget særligt, det er jo bare lidt små rettelser og ligegyldige opdateringer i UI. Der mangler stadig en masse “vigtige” funktioner, så man er stadig nødt til at jailbreake. De burde nok kun have kaldt den 5.2

 7. ios 6 bita 2 er udkommet 😉

 8. Set med dine øjne og behov, hvad mangler denne nye version for at du vil løfte armene i vejret?

 9. Hvis man ser på iOS 6 med en iPhone 4S (og iPhone 5..) brugers briller, så byder den vist på mange spændende ting, og at den ikke kører optimalt – skyldtes at det trods alt kun er første beta-version.

  Husk på at iOS 5 havde hele 7 beta-versioner før det endelig release! 🙂

 10. Det vigtigste er nok SMS ala BiteSMS og valgfrie funktioner på låseskærmen som med LockInfo. Derudover synes jeg at Apple burde gøre det muligt med widgets på hjemmeskærmen og evt et integreret tema system.

  Jeg føler lidt at Apple er gået i stå i deres udvikling, rent grafisk er der intet sket siden det første iOS, og det er snart længe siden. Fx. Meddelelsescenter som kom i iOS 5 var også en stor nyhed dengang, men det var/er jo bare en rimelig dårlig android ripoff og ikke særlig bevendt (min mening, husk det 😉 )

  Tag ikke fejl, jeg elsker Apple og jeg elsker min iPhone, men jeg synes bare det er ærgerligt at man kommer med en STOR opdatering, som mildest talt ikke opdaterer noget, men kun retter et par stavefejl (Over/underdrivelse, men det er sådan jeg opfatter denne opdatering)

  Det virker som om Apple kun kommer med denne opdatering, bare for at følge traditionerne med en ny version hvert år, men det er jo lidt tosset at komme med en ny version, når den stort ser er magen til den gamle.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>