Hvad siger anmelderne om den nye iPhone XS?

by Casper Christiansen 0

Apple har netop løftet sløret for deres nyeste skud på iPhone-stammen, og denne gang har de lanceret intet mindre end tre forskellige modeller. IPhone XS, XS-Max og XR minder designmæssigt meget om iPhone X, men hvad siger anmelderne egentlig om den?

Det får du svar på lige her.

 

Design

Designmæssigt er iPhone XS stort set identisk med iPhone X, som udkom for et år siden.

 

Du vil sandsynligvis have svært ved at skelne de to ved et hurtigt øjekast, tag selv et kig på iPhone Xs her hos YouSee. Den nye XS model kommer denne i en guld-model, hvilket kan få nogle bling-entusiaster til at finde den store pengepung frem.

Apple fortæller desuden, at denne iPhone er lavet med det stærkeste glas nogensinde, men ikke desto mindre er det trods alt stadig glas. Så risikoen for en ødelagt skærm må nødvendigvis stadig bestå.  

Specifikationer

Denne model har en Super Retina OLED-skærm, som ifølge Apple giver dig en endnu bedre skærm end hidtil. Allerede med iPhone X overgik de dog alle forventninger, og nu er der skruet endnu mere op for farver og dybde. Face ID er også være blevet forbedret og dermed nu være en hel del hurtigere i forhold til de tidligere modeller.

Derudover kommer denne model med en helt ny processor lavet på 8nm-teknologien, og det skulle gerne gøre denne iPhone væsentligt hurtigere end tidligere modeller. Det er da også anmeldernes indtryk, at denne smartphone umiskendeligt er virkelig hurtig og har en nærmest ikke-eksisterende responstid, når der eksempelvis skal skiftes imellem forskellige apps.

Batterilevetiden er selvfølgelig også forbedret med denne nye iPhone.

Den kan således holde strøm i cirka 30 minutter længere end iPhone X. Det er naturligvis en lille forbedring, men det er ikke banebrydende og vil for de færreste være grund nok til at købe en ny iPhone, som kommer til at ligge i den høje ende af prisskalaen.

Lyd og billede 

Apple har med denne model introduceret ”wider stereo sound”, hvilket gerne skulle gøre lydkvaliteten endnu bedre på denne model. Ifølge anmeldere, der kort har været i kontakt med telefonen, er lyden også både høj og klar, men om der er nogen forbedringer i forhold til iPhone X er ikke helt til at sige.

Billedkvaliteten er naturligvis høj, og også på dette punkt har Apple lavet nogle forbedringer. For eksempel understøtter telefonen HDR, og du får – ifølge anmelderne – også et virkelig imponerende billede med denne iPhone.

 

Kamera

Kameraet er blevet endnu bedre, og det mest banebrydende med denne model er, at du får mulighed for at ændre i baggrundssløringen på et portræt efter, at det er blevet taget. Generelt er portrætfunktionen blevet forbedret en smule, og der er altså tale om en telefon, der kan tage nogle virkelig skarpe billeder.

Derudover har iPhone XS et Smart HDR-mode, hvilket gerne skulle gøre dine billeder endnu smukkere, og især skulle det gøre det nemmere for dig at tage gode billeder i lavere belysning, hvilket ellers godt kan være en udfordring. Så det er særligt for de foto-glade kunder, at Apple brillerer denne gang.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>