Hvad kan få dig til at købe en iPhone 5S?

by admin 16

Om godt 7-8 uger forventes det at Apple kommer til at præsentere den kommende iPhone 5S, til et stort event i San Francisco. Kigger man på historikken med iPhone 3GS og iPhone 4S, så bliver det en opgraderet version af den nuværende iPhone 5.

Det er der som sådan ikke noget galt med, men det betyder også at mange med en iPhone 5 ikke kommer til at skifte til en iPhone 5S, med mindre Apple virkelig “trækker nogle kaniner op af hatten”! Hvad er det så for nogle kaniner der skal gøre udslaget for, at man vælger at opgradere fra en iPhone 5 til en iPhone 5S?

Designmæssigt tror jeg ikke at man skal forvente det store, da Apple højst sandsynligt tager udgangspunkt i det nuværende design og størrelse. Det er muligt at de ændre lidt på vægten i den rigtige retning, og tilføjer en ny type Home knap?

 

fingeraftryk-150513

 

Netop Home knappen kunne blive udslaget for at mange vælger at skifte fra iPhone 5, hvis det bliver en fingeraftrykslæser. En fingeraftrykslæser skal gøre det mere sikret i stedet for en adgangskode, og dermed personliggøre en iPhone på en lidt unik måde. De fleste vælger nok en 4-cifret kode i dag, kontra en lang på kode på 12 tegn/tal. Det er ganske enkelt for besværligt hver gang man skal logge ind på Hjemmeskærmen!

En fingeraftrykslæser kunne f.eks også bruges til at godkende et køb, via en iPhone som har en NFC-chip, der vil gøre det muligt at foretage betalinger direkte fra enheden. Det vil heller ikke være helt urealistisk, at vi kommer til at se en NFC-chip i den kommende iPhone 5S.

Hvad kunne få dig til at skifte fra din iPhone 4S eller iPhone 5, til en iPhone 5S? (En større hukommelse, mere RAM, bedre kamera, ny skærmteknologi, fingeraftrykslæser osv.)

 

 

Comments (16)

 1. Jeg er fanget i Apples net og vil købe en 5s ligemeget hvad

 2. Ja, så er det “skruen uden ende”! 🙂

 3. Lige mine ord

 4. Det er kun når jeg vil kommentere via Twitter jeg får fejlmeddelse !!

 5. Fingeraftryklæser, 2 GB Ram, 128 GB hukommelse eller en ny hjemme-knap, bare to af de ting som er skrevet, skal være der så vil jeg købe den. 🙂

 6. Har kun en iPhone 4. Så mon ik det snart er tid

 7. At jeg kan få en ny iPhone til 2500kr og det synes jeg er billigt.
  Dette kan kun lade sig gøre, hvis man hvert år sælger den sidste nye iPhone, og derved skaffer sig “indskuddet” til den nye iPhone.

 8. Jeg køber den uanset hvad (:

 9. Jeg skifter hvis de ændre på legeringen.
  Sys det er trist med en så dyr tlf der skaller (sort model) og er træt af at have cover for at holde den pæn. Er ligeglad med alt andet. Den virker og er hurtig nok til mig.

 10. Samme her…

 11. Apple og deres produktion har formentlig lært af tidligere fejltagelser, så jeg tror ikke at vi kommer til at se en gentagelse af det problem med iPhone 5S!

 12. Har den hvide iP5 og er nærmest uden ridser selvom jeg har haft den 7 måneder. Jeg bruger ikke cover til min æstetisk smukke mobil.
  Jeg bruger heller ej cover på mine møbler eller håndure 😉

 13. Selvfølgelig skal man købe en ny 🙂 Jeg ser ingen tvivl på det punkt.
  Hvis man vil være med på det nyeste, så er der ingen vej tilbage. Så kan farmor få min 5’er.

 14. Ole: kopier du dine tekster? Det samme besked som på recordere 😀

 15. Skal da havde en :). Men vil håber på disse ting kommer på :

  12 megapixel på bagsiden.

  10 megapixel på front.

  Bedre skærm

  Fingeraftrykscanner.

  Lidt hurtigere.

  Eventuelt flere skærmstørrelser.

 16. 政府は11日、2015年度予算編成で焦点となっていた幼児教育への支援策について、幼稚園に通う3~5歳児を持つ低所得世帯への負担軽減などにとどめることを決めた。幼稚園関係の予算は前年度比63億円増の402億円となるが、下村博文文部科学相が求めていた年収制限に基づく幼児教育の無償化対象の拡大は先送りされた。(時事通信)
  鐗规敞銈偣銈裤儬銆€MIRAI Premium460 PROTO锛堛儫銉┿偆銆€銉椼儸銉熴偄銉?60銉椼儹銉堬級銉夈儵銈ゃ儛銉笺儤銉冦儔銇儠銈搞偗銉㏑ombax Type-S45銈枫儯銉曘儓 http://cesiss.com/pas-mirai-460protos45.html

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>