Dagens Tip! Hurtig sletning af en mail eller besked

by admin 1

Vidste du, at det er lettere at slette en mail eller besked ved at slide din finger mod højre? Hvis du f.eks ønsker at slette et par mails, så vil du normalt klikke på knappen “Rediger”, men det er faktisk hurtigere at slide fingeren over den/de beskeder du gerne vil slette, og så kommer der en rød “Slet” knap frem på selve beskeden.

Comments (1)

  1. Hvordan sletter man allerede slettede beskeder? Når man går til søgningen som er helt til venstre ( på første “væg”) kommer ens gamle beskeder frem ved søgning. Søger jeg fx på Mia, dukker alle de beskeder der har stået Mia i op – på trods af at jeg har slettet dem.

    Det samme gælder for kontakter. De kontakter jeg har slettet dukker op som forslag, når jeg skal indtaste hvem jeg vil sende beskeden til. Hvad gør jeg for at slette dem helt og beskederne?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>