Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/iphonecafe.dk/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
Hjælp os med at gøre iPhoneCafe.dk bedre! - iPhonecafe

Hjælp os med at gøre iPhoneCafe.dk bedre!

by admin 1

iPhoneCafe.dk startede for over 4 år siden, og generelt har der været fremgang i forhold til besøgstallet hele tiden. Som en frivillig forfatter her på siden, er det et stort kompliment når så mange besøgende kigger forbi hver dag, for at læse nyheder og få nogle nyttige tips med på vejen.

Der er aldrig blevet investeret én eneste krone på reklame for siden, så de besøgende kommer enten via Google, eller også bliver man anbefalet siden med “mund-til-mund” metoden. Og netop det med at fortælle andre, at der findes en iPhone webside hvor de kan læse relevante nyheder, få anbefalinger til gode apps, hjælp til opsætninger m.m., – det er her du kan hjælpe os til en bedre side!

Anbefal

Mange i din omgangskreds har sikkert en iPhone eller iPad, og mange af dem klare sig fint med at håndtere og opsætte dem. Men der er også mange som lige har fået erhvervet sig en iPhone eller iPad for første gang, og her kan en webside som iPhoneCafe.dk godt være nyttig. Så anbefal dem endelig websiden!

Så findes der også rigtig mange nørder som mig selv, der over længere tid har gjort en masse (gode som bitre) erfaringer med iPhone, iPad og computere, og som kan hjælpe andre videre. Sådan én er du måske også, og det er bl.a din hjælp i vores kommentarfelt, der ofte leder folk videre ud af en problemstilling! Så tak til DIG!

Det korte af det lange: Jo flere besøgende der kommer forbi iPhoneCafe.dk, jo flere indlæg og udviklinger kommer der på siden! Så hjælp os med at gøre siden endnu bedre, ved at anbefale den til alle i din omgangskreds, som kan have gavn af sådan en side i ny og næ. Tak!

iPhoneCafe-iPhone-6

Comments (1)

  1. jeg kunne godt tænke mig en forums oversskrift lidt ala : div fejl/svagheder ved div iphone og ipad osv.
    sådan at man har et værktøj når man skal evt skal købe en brugt iphone som f eks iphone 4s der kan ødelægger mulighed for wifi ved install af software. det at der lidt mere focus på dette.
    men det er måske lidt ømtåleligt emne mvh michael iphone fan

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>