Her er skærmopløsningen på Apple Watch

by admin 1

I den seneste iOS 8.2 (beta) version, som Apple frigav til deres udviklere i går tirsdag den 18. november, så er der dukket nogle flere specifikationer op på det kommende “ur”. Da Apple præsenterede uret på deres iPhone event tilbage i september, så var det meget sparsomt hvad de fortalte omkring de tekniske detaljer, som bl.a skærmen.

Udviklerne skal bruge det nye WatchKit SDK til at programmere og designe nye apps og Extensions, til både iPhone og iPad, der skal kunne arbejde sammen med Apple Watch. I følge udvikler softwaren, så kommer Apple Watch i 2 hovedmodeller, som er 38mm og 42mm.

Opløsningen på skærmen bliver 272 x 340 pixel for 38mm modellen, mens den store model får en opløsning på 312 x 390 pixel. Det lyder måske ikke af meget, når man f.eks tænker på at en iPhone 5S har en skærmopløsning på 960 x 1136 pixel. Men så er der også lige størrelsen af skærmen til forskel …

Du kan nederst i indlægget se størrelsen på de ikoner, som udviklerne skal benytte på skærmen med deres Apple Watch integreret apps og Extensions.

apple-watch

apple-watch-2

Comments (1)

  1. Nogen der kender PPI’en?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>