Her er den nye iPhone 5…måske!?

by admin 5

Flere medier og rygtespredere har i en længere periode diskuteret hvordan den kommende iPhone 5 kommer til at se ud, og hvad den kommer til at indeholde af hardware. Som jeg tidligere har nævnt, så er det kun Apple der kender de konkrete fakta omkring den nye iPhone 5.

Men jeg tror at nogle af de tekniske specifikationer på den nye iPhone 5, som godt kunne gå hen og blive aktuelt. En af de nye ændringer på iPhone 5 kunne være et væsentlig mindre docking-stik i bunden, i forhold til det nuværende 30-pins stik. Det forlyder at Apple kommer til at lancere den nye iPhone med enten et 19-pins eller et lille 8-pins stik.

En anden ting der kunne blive relevant, er uden tvivl en større skærm som der også har været snakket en del om. Spørgsmålet er mere hvilken format den nye skærm vil få? Bliver det en skærm der går ud til kanten i siderne, eller blive det en højere skærm? (..måske begge dele?) Alt tyder dog på at Apple ønsker at lave skærmen højere fremfor bredere, da det er lettere for iOS-udviklere af applikationer at benytte dette skærmformat.

Herunder er nogle eksempler på en større skærm, hvor det er tydeligt at der vil blive plads til endnu en række ikoner på Hjemmeskærmen. Skærmen skulle også passe bedre til et 16:9 format.

 

 

 

 

 

Comments (5)

 1. Ikke for noget, er I ikke snart træt af lignende indlæg heletiden.
  Jeg savner personligt tip og trick alt omkring IOS og Jailbreak…
  Det var derfor jeg valgte at følge hjemmesiden, hvilket jeg mener, at den har mistet koncept…

 2. Jeg forstår godt din interesse for jailbreak, men da der ikke sker ret meget på det område lige p.t, så vælger jeg naturligvis at skrive om noget andet.

  Det “hotte” emne lige nu er uden tvivl den kommende iPhone 5, så derfor vil du også opleve en del indlæg omkring dette emne – og nogle indlæg ligner desværre andre.

  Nu er det begrænset hvad en iPhone kan, som sådan, og jeg mener efterhånden iPhoneCafe.dk under kategorierne “Tips” og “Guider” har belyst de muligheder der foreligger. Hvis du eller andre sidder med nogle gode tips eller idéer til guider jeg kunne lave, så skriv endelig via “Kontakt” her på siden.

  Håber at det giver mening? 🙂

 3. Glæder mig enormt til den nye iPhone! Men jeg er sikker på den ikke kommer til og se sådan ud. Den ligner 4’eren for meget og det er jo tid til nyt look!

 4. Man bliver aldrig træt af rygter 😉

 5. Jeg er overbevist om at designet ville se sådan ud, ved ikke helt med bunden, men designet tror jeg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>