HDR Artist – Sæt dynamik på dine billeder!

by admin 0

Udvikleren bag “HDR Artist” har gjort noget genialt! HDR Artist er nemlig en af de applikationer hvor du tager et billede, trækker lidt i en slider med HDR-effekt indtil du er tilfreds, og vupti så er der et flot og kunstnerisk billede du kan dele med dine omgivelser!

HDR Artist giver dig som sagt den nemmeste og hurtigste måde at skabe de bedste HDR effekter på et billede ud fra et enkelt billede. Der er ingen behov for flere eksponeringer og avancerede justeringer, bare tag et enkelt JPG-billede, som er nok til at skabe den flotte HDR effekt (Understøtter også PNG, TIFF og andre populære billedformater!).

HDR Artist er også i stand til automatisk at forbedre dine mørke og kedelig billeder ved en intelligent belysning på hver pixel til et individuelt differentieret niveau. Som hele billedet bliver behandlet så bliver de forskellige dele oplyst, pg detaljerne i højlys bliver ikke overeksponeret, og dermed kan HDR effekten levere nogle flotte billeder, selv for de billeder der oprindeligt var meget mørkt og ubrugelige.

HDR Artist udnytter en bred vifte af optagelses-funktioner,  som grid, flash, stabilisering osv, for at hjælpe dig med at tage de skarpeste og mest præcise billeder på din iPhone.

Hvis du ønsker at dele dine billeder med omverden, så har udvikleren gjort det nemt for dig at dele dine billeder til dine sociale medier og foto websider. Dine albums i Flickr og Facebook kan blive opdateret direkte fra HDR Artist. Med ét tryk kan du uploade dem til dine venner og familie, som vil være i stand til at se dine billeder få sekunder efter. Du kan også e-maile dine fotos direkte fra HDR Artist hvis du ønsker dette.


Screenshot

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/hdr-artist/id436952604?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>