Har du smadret glasset på iPhone 6/Plus?

by admin 14

Der har verset mange historier og debatter på nettet, omkring styrken af det glas der sidder på både iPhone 6 og iPhone 6 Plus. Nogle eksperter mener at glasset slet ikke er stærkt nok til at kunne klare tab, selv fra små højder!?

Jeg har haft min iPhone 6 Plus i snart 3 måneder, og har kun tabt den én gang på et trægulv … med et cover påmonteret. Men jeg gruer for den dag jeg (7-9-13) taber den ude på gaden, – selv med et cover på.

Har du været ude for et uheld med din nye iPhone 6 eller iPhone 6 Plus, så skærmen blev flækket eller smadret? Så må du gerne fortælle os andre din historie!

Hvad skete der, og hvor højt tabte du enheden fra?

iPhone-6-Plus-smadret

Comments (14)

 1. Jeg har nu tabt min 6 plus utallige gange på et hårdt beton gulv på mit arbejde og skærmen er endnu ikk smadret 🙂 og jeg bruger sådan et af det der covers der kun er 3 mm tykke men ingen skade sket 🙂

 2. Har tabt min et par gange både på asfalt og hjemme, og det har den ikke taget skade af. Det skal så siges at jeg et 3 mm cover på, samt frontglas beskyttelse på. Men det kan jo ske, hvis man nu taber den på en korrekt vinkel, hvilket kunne være sansynligt at den så for en flænge eller baller glasset. Men så er man jo også uheldig jo..

 3. Hejsa. Jeg har tabt min en gang. Tabte den på en klinkegulv med cover på. Der skete ikke noget med den

 4. Jeg tabte min en gang og glasset smadrede, jeg havde ikke cover på og dem ramte et stengulv direkte på glasset. Nu har jeg købt et Apple silikone cover der er hævet over kanten

 5. Jeg har tabt min Iphone 6 et par gange, jeg syntes at den er glat og svær at holde på når der ikke er cover på.
  Sidste gang jeg tabte den uden cover røg glasset. Den røg ud af hånden da jeg lukkede bagagerummet på bilen, og faldt altså ca. lodret ned fra 1 meters højde, men landede på kanten så glasset gik i stykker.
  Det kostede 3k at få lavet, og den har nu cover og panzerglas 🙂

 6. Hvilke type glasbeskyttelse bruger du

 7. Hej
  Jeg har købt panzerglas fra eBay.
  15 kr og de har reddet min tlf mere en 50 gange
  Ip6+

 8. Jeg tabte den ca 40 cm fra jorden, på et beton gulv 7 dage efter jeg modtog den. Nu er den ødelagt.
  Jeg har tabt min 5’er flere gange uden den er gået i stykker.

 9. Hov. Ja du ved hvad jeg mener. Tabte tlf på et beton gulv.

 10. Ja har smadet min skærm da jeg sti ud af min bil ryg den ud af min komme 🙁

 11. Har tabt min 6’er fra 50 cm højde ned på et klinkegulv der skete heldigvis ikke noget ( telefonen er uden cover og har kun et tyndt beskyttelse på skærmen )

 12. Ukendt mærke, der står bare hærdet Glas på min faktura.

 13. Havde tabt min over flere omgange, før jeg for en måned siden tabte den fra 20 cm’s højde, hvor efter den smadrede skærmen fuldstændig. Det virker som om at den er ufattelig svag hvis der rammes fra den helt rigtige vinkel.

 14. Er der en der kan anbefale en reperattør i København? Der er tilsyneladende ingen, der har 6plus skærm på lager. Efter at have tabt mobilen på både træ- og klinkegulv, uden at den tog skade, tabte jeg på asfalt og fik gennemsmadret skærmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>