Har du lyst til at teste et smart iPhone skin?

by admin 0

I samarbejde med firmaet “DesignSkins” søger iPhoneCafe.dk 2 brugere af bloggen, som har lyst til at teste et valgfrit iPhone skin. Det eneste du forpligter dig til er at beskrive din oplevelse af installationen og din vurdering af kvaliteten. For god ordens skyld skal det lige siges, at disse skins ikke på nogen måder skader overfladen på din iPhone, og de kan let afmonteres igen!

Hvis du er frisk, så send admin en besked via Kontakt her på siden med dit fulde navn og adresseoplysninger, så trækkes der lod om 2 heldige. Sidste frist er til og med fredag den 2. marts! Hvis du bliver udtrukket, så får du besked senest mandag den 5. marts, og kan derefter frit vælge mellem en masse skins eller designe dit helt eget personlige!

Du kan allerede nu besøge DesignSkins og se deres store udvalg i skins, som i øvrigt også dækker iPad, bærbar og mange andre enheder.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>