Har Apple sat produktionen af iPhone 5S i gang?

by admin 0

I følge den amerikanske nyhedstjeneste The Wall Street Journal, så har Apple sat gang i produktionen af den kommende iPhone 5S, som alle forventer bliver præsenteret sidst i august eller starten af september. Der er også dem som forudsiger, at Apple har planer om at lancere den nye iPhone 5S allerede sidst i juni.

Den kommende iPhone bliver produceret på de store Foxconn fabrikker, som har kapacitet til at producere i sådan et omfang, at ventetiden er begrænset med hensyn til leveringer i butikkerne rundt omkring i verdenen.

At gætte på hvilken ny hardware og teknologi Apple har valgt at præsentere iPhone 5S med, ved kun Apple selv. Men oddsene peger i retningen af samme design som med iPhone 5 og samme skærm. Men spørgsmålet er om Apple ikke har opgraderet iPhone 5S med 128GB hukommelse, hurtigere processor, bedre grafikchip, bedre kamera, og højst sandsynligt NFC-teknologi.

Personligt forventer jeg også at de “trækker en kanin på af hatten“, som igen kan gøre iPhone til en revolutionerende smartphone.

 

Foxconn-medarbejdere-090911

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>