Har Apple løst problemet med batteriet?

by admin 9

Der går længere imellem brugerne brokker sig over en dårlig levetid på en fuld opladning, af batteriet på deres iPhone eller iPad. Så man må næsten gå ud fra, at Apple har fundet problemet, der førhen drænede et batteri alt for hurtigt.

Jeg tror vi skal give iOS 8 æren for den bedre levetid på batteriet, for så vidt jeg erindre, var det primært tidligere version som iOS 5, iOS 6 og iOS 7 der var synderen. Lige siden jeg har opdateret mine enheder til iOS 8 eller nyere version, så har der generelt ikke været noget at klage over. Jeg kan snildt få min iPhone 6 Plus til at holde et par dage, med 9-10 timers brug.

Det er dog ikke alle der er lige heldige, for jeg ved der sidder mange brugere med en iPhone 4S, eller en ældre iPad der har iOS 8 installeret, uden at det har haft nogen positiv virkning. Men sådan generelt set, er Apple på rette vej i forhold til hvor længe enheden kan fungere på en fuld opladning!

Hvad er dine erfaringer med iOS 8, og hvilken enhed har du?

Batteri-opladning

Comments (9)

 1. Absolut ikke, jeg har en iPhne 5S og batteritiden er lige dårlig7god om man vil jeg har til 9 timers brug med opkald og FB og internet surfing, jeg synes ikke den er blevet bedre.

 2. Har du 9 timers brug, – inden batteriet siger stop? Det er da ok! (Du kører vel heller ikke med et jailbreak?)

 3. Min iPhone5 er ikke specielt hård ved batteriet……den var 100% i morges kl.8.00 (min tilkobles altid strømforsyningen når jeg går til ro) og efter en hektisk dag med flere opkald og hektisk aktivitet på nettet er den nu kl.16:45 på 63% så jeg klager ikke 🙂

 4. Jeg kan nøjes med at lade iPhonen en gang pr dag. Så klager ikke.
  Men jeg vil selvfølgelig gerne have det endnu bedre 😉

 5. Nej ingen jailbreak her, jeg synes det er væsentligt under de :

  Taletid: Op til 10 timer på 3G
  Standbytid: Op til 250 timer
  Internetbrug: Op til 8 timer på 3G

  Så jeg er ikke imponereret

 6. Er det ikke svært at diskutere sådan et emne. Hvor lang tid batteriet holder, afhænger jo også af hvilke apps folk har på. Nogle har måske bare ikke batterisugende apps og oplever derfor bedre levetid på batteriet.
  Men et retvisende billede bliver jo svært at få.
  Personligt har jeg for mange år siden accepteret at iPhone skal oplades 2 gange dagligt, og tænker ikke over det overhovedet. Det er bare sådan det er.

 7. Jeg har en 5s, og jeg fandt for en tid siden på en amerikansk hjemmeside et tip om at kunne forbedre batteritiden væsentligt, og det uden andre mærkbare ændringer.

  Det man skal gøre er at gå ind i “indstillinger” > “anonymitet” > lokalitetstjenster > “systemtjenester” (ligger nederst), og derpå fjernes grøn markering i “Wifi-netværk”.

  På min 5s og andre venner og bekendtes iPhones har denne lille ændring næsten fordoblet batterilevetiden. Min egen 5s skal kun oplades hver anden nat mod før en gang i døgnet.
  Jeg har ikke bemærket ændringer i telefonens funktioner, efter fjernelse af ovennævnte markering.
  Prøv det, absolut et forsøg værd. Husk, du kan jo altid slå markeringen til igen, hvis du mod min forventning ikke opnår nogen forbedring.

 8. Det lyder ret vild at du har formået at fordoble batterilevetiden, blot ved at deaktivere denne service! (WiFi networking finds nearby Wi-Fi networks and sends information about them to Apple to help Apple build a database of open Wi-Fi networks, & to figure out your location if you don’t have cell service)

 9. Vidste egentlig ikke, hvad det betød, det jeg deaktiverede, men faldt som sagt over en amerikansk pendant til Iphonecafe, og fandt at andre tilkendegav, at det har hjulpet.
  Uden ændringer i mit daglige brugsmønster er jeg sjældent under 60 procent efter første dag fra 0730-2330. Og nede på omkring 10-15 procent på 2.dagen.
  Har kun fået positive tilkendegivelser fra godt en håndfuld bekendte, som har fulgt dette tip.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>