Hacker “dream-team” arbejder på iPhone 4S jailbreak

by admin 5

Som du sikkert allerede ved, så er der endnu ikke dukket et jailbreak op til iPhone 4S, da hackeren pod2g har knoklet med det uden held. Derfor har eliten bag Dev Team nedsat en arbejdsgruppe…eller et lille “dream-team” om du vil, netop med den den målsætning, at skabe et untethered jailbreak til iPhone 4S der kører med iOS 5.0.1.

Gruppen består af @MuscleNerd som mange gange har gjort sig bemærket i jailbreak miljøet, @planetbeing som bl.a er kendt for iPhone Linux og andre jailbreaks, og sidst men ikke mindst @p0sixninja som er leder af Chronic Dev Team.

Planen er at gruppen arbejder videre på det jailbreak som pod2g allerede har udviklet til iPhone 4S, men som ikke kan kører uden en udvikler-konto. Lad os krydse fingre for at det lykkes dem!

 

Comments (5)

  1. Vi Venter Spændt 🙂

  2. Hva så hvis jeg har en udvikler konto ? Hvordan henter jeg Jailbreaket til 4’s ??

  3. Det kan du ikke – selvom pod2g indikerer at det virker med sådan en konto.

  4. Det virker, men bliver ikke frigivet, da pog2gs er imod piratkoping, og denne jailbreak kan ikke kører uden det støder på copyright, så det er her utænkeligt at han frigiver denne jailbreak

  5. Arg øv

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>