Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/iphonecafe.dk/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
Grusomme mig: Minion Rush - iPhonecafe

Grusomme mig: Minion Rush

by admin 0

Den lille gule fyr er på en mission, og han skal gennem alle mulige forhindringer, som kræver “lidt” hjælp fra dig! Grafikken er i top, og lyden giver spillet en endnu større oplevelse. Det er let at styre ved at slide fingeren op/ned på skærmen, eller ved at vippe enheden til siderne.

Spil som en håndlanger og konkurrér med andre i sjove, hæsblæsende udfordringer for at imponere din chef, den (tidligere?) superskurk Gru! Hop, flyv, undvig forhindringer, saml bananer, vær skælmsk og nedkæmp skurke for at blive årets håndlanger!

Spillets ombygning og ide kunne godt minde en del om Subway Surfers, hvor det også gælder om at komme forbi, over og under en masse forhindringer. Grusomme mig: Minion Rush er bare sjovere på flere områder, og Gameloft som står bag spillet, er en af de tunge udviklere i den genrer.

Skulle jeg komme med et kritisk punkt til spillet, så må det være de mange dyre In-App køb man kan foretage. Det kan hurtigt koste 32 kroner og helt op til 329 kroner! … godt Apple har sat password på disse In-App køb, da det ellers kan blive en dyr fornøjelse for forældre der låner deres iPhone ud til børnene.

Du kan hente Grusomme mig: Minion Rush her i App Store, og det er gratis som udgangspunkt.

 

 

Screenshot

 

Grusomme-mig-Minion-Rush-1

Grusomme-mig-Minion-Rush-2

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>