Groove 2 – lækkert alternativ til Apples musik app

by admin 3

For manges vedkommende er musik en stor del af hverdagen, og derfor er det også lækkert at kunne medbringe en stor musiksamling på en iPhone eller iPad. Apples egen musik applikation kan det den skal og fungere helt fint i praktisk, men det visuelle design er ikke super attraktivt og der mangler stadig nogle flere muligheder.

Da jeg første gang støtte på applikationen Groove 2 i App Store, så troede jeg rent faktisk at der var tale om en applikation hvor man kunne lege med nogle rytmer eller lignende, også selvom der står “Music Player” efterfølgende. Men Groove 2 har intet med rytme at gøre som sådan, det er en rigtig lækker musik-afspiller der er alle pengene værd!

Groove 2 har som Apples musik applikation mulighed for at vise musiksamlingen under Artister, Albums, Spillelister og Genrer. Men Groove 2 viser det på en væsentlig mere indbydende måde, med en behagelig koksgrå baggrund.

 

 

På hovedsiden viser Groove 2 musik som er i spot, og nogle af dine favoritter som du lige har afspillet/eller ofte afspiller. Samtidig kan man bede applikationen om selv at blande noget musik under “Groovy Mix“, “Surprise Me“, “Favorites” eller “Three of a kind“. Groove 2 har også en søgefunktion, så man hurtigt kan finde et bestemt nummer eller en kunstner.

Selve afspilleren har en Shuffle funktion som blander det pågældende album man afspiller, og man kan bladre mellem numrene enten ved at slide coveret til siderne, eller vælge de normale frem/tilbage knapper. Under hvert nummer kan man via en pop-up menu vælge at tilføje et nummer til “Groovy Mix”, så flere lignende numre fra andre kunstnere i musiksamlingen bliver afspillet – smart!

Man kan ligeledes vælge “Surprise Me” som blot begynder at afspille alle mulige andre (ikke lignende) musiknumre, og “Enable Scrobbling” hvilket giver mulighed for at Scrobble sange du lytter til, direkte til Last.fm uden at tilslutte enheden til iTunes. To andre lækre funktioner som jeg bed mærke i ved afspilning er, at man kan skrue op/ned for volumen ved at kører fingeren op/ned på skærmen, og kører frem/tilbage i nummeret med en stor slider.

Sidst men ikke mindst kan man dele et nummer med vennerne på Facebook, Twitter eller via en e-mail. Det samme gør sig gældende for Spillelister. Alt-alt en musikafspiller jeg varmt kan anbefale, og den nuværende pris på 25 kroner er intet i forhold til hvad man får ud af applikationen!

Applikationen er fuldt ud integreret med alle de musiknumre/album og Spillelister som man opretter, og overføre til iPhone eller iPad!

Groove 2 - Music Player - Zikera

 

Highlights

 • Automatisk sortere din yndlingsmusik, og foreslå en bred vifte af blandinger baseret på dine lyttevaner.
 • Når du er i bilen, kan du bruge smarte bevægelser til at styre volumen, afspilning og få nye blandinger og samtidig holde øjnene på vejen.
 • Genopdage glemte favoritter fra dit eget musikbibliotek.
 • Download manglende albumbilleder, kunstner billeder og bios.
 • Automatisk organiserer din musik i tags (pop, metal, indie, elektronisk osv.).
 • Søg i dit musikbibliotek og skabe instant mix i nogle få tryk.
 • Lyt til groovy blander på dit Apple TV eller AirPlay-aktiverede højttalere.
 • Del favoritsange med dine venner på Facebook og Twitter.
 • Scrobble sange du lytter direkte til Last.fm uden at tilslutte enheden til iTunes.

 

Screenshot

 

 

 

Comments (3)

 1. Kan man kun lytte til ens egen sange som man har liggende på sin telefon/ipad eller behøver man ingen musik numre for feks at kunne lytte til een bestemt sang ?

 2. Groove 2 referere til den musik du har liggende i Musik-biblioteket.

 3. Det er en mega fed afspiller med mange gode funktioner, jeg savner dog muligheden for at kunne læse lyrics man har lagt ind…men man kan jo håbe det kommer i en opdatering på et tidspunkt..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>