Grafisk sammenligning af iPhone 3GS og iPhone 4

by admin 0

Dette indlæg skal ikke fortolkes som en “iPhone 3GS vs iPhone 4” test, men mere som en grafisk sammenligning til dig der stadig overvejer at opgradere fra din 3GS til 4’eren.

Jeg har ikke fortrudt et splitsekund at jeg valgte denne opgradering, fordi forskellen var absolut mærkbar! Bare den flotte Retina skærm gør hele “springet” værd, og man kan altid bruge mere RAM hukommelse, som på computeren.

Når den pointe så er rullet ud for dine fødder, så bør du også medtage i dine overvejelser, om du skal vente til sommeren 2011 hvor Apple formentlig frigiver iPhone “5”, eller du skal købe en iPhone 4 nu. Hvis du sidder og forventer at se en “hvid iPhone 4 jul”, så tror jeg du bliver slemt skuffet, så det skal heller ikke holde dig tilbage fra at købe en iPhone 4!

Mit bedste råd til dig, hvis du ikke allerede har prøvet en iPhone 4, er at besøge en butik hvor du kan få lov at se og prøve den! Det giver dig meget hurtigt en fornemmelse om du skal købe eller vente, for når alt kommer til alt, så er det vel bare en mobiltelefon…eller er det!? (Hvis man kan svare JA til sidste spørgsmål, bør man nok ikke eje en iPhone!…)

 

Grafisk sammenligning af iPhone 3GS og iPhone 4


Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>