Google opdaterer deres Gmail applikation

by admin 0

Google har udsendt endnu en opdatering med en del rettelser, og nogle nye funktioner. Personligt har jeg opsat min Gmail på iPhonens eget mail-system, og der modtager jeg fint mine beskeder. Jeg er stadig ikke tilfreds med det interface og de funktioner som Google har valgt at integrere i deres Gmail applikation til iPhone, og det ser ikke ud til at jeg er den eneste der ikke er helt tilfreds.

Af nyheder er det nu muligt at opsætte et signatur og tilføje et autosvar, som kan benyttes når du f.eks er taget på ferie eller lignende. Disse 2 nye funktioner indstilles ved at vælge det lille hjul øverste i menuen.

Opdateringen indeholder også understøttelse af indlejrede etiketter, og nogle UI forbedringer. Da applikationen ikke koster noget, så kan det aldrig skade at afprøve den, for at se om den er noget for dig.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>