Google Drive – nu tilgængelig for iOS

by admin 4

Jeg skrev for et par måneder siden at Google var i fuld sving med at udvikle et koncept som skulle blive en konkurrent til bl.a Dropbox, og at de ville udvikle et iOS applikation. Det er nu blevet en realitet, efter de netop har frigivet deres Google Drive applikation.

Kort fortalt, som omhandler den nye service følgende:

På dansk hedder det logisk nok Google Drev, og er som sagt en stor konkurrent til Dropbox som tilbyder 2 GB plads gratis, og ved at betale kan man få yderligere lagerplads online. Med Google Drev starter man med 5 GB, og kan købe helt op til 16 TB…det er en pæn mængde plads online!

Google Drev er altid der, hvor du er på nettet, derhjemme, på kontoret og på farten. Så uanset hvor du befinder dig, så er dine ting tilgængelig. Klar til at tage med dig, klar til at dele. Kom godt i gang med 5 GB gratis…sådan lokker Google med deres nye tjeneste.

Med Google Drev kan du gøre mere end blot at lagre dine filer. Del filer med de helt rigtige personer, og rediger dem sammen fra en hvilken som helst iOS enhed. Google Drev giver dig øjeblikkelig adgang til Google Dokumenter, en samling redigeringsværktøjer, der gør det nemmere at samarbejde, også når dine kolleger sidder langt væk.

Google Drive for iOS er bygget utroligt simpelt op, og har ikke mange menuerne man skal igennem. Der er “My Drive”, “Shared with me”, “Starred”, “Recent” og “Offline”. Man har altså mulighed for at markere et dokument som Offline, og filen kan derfor benyttes uden en data-forbindelse. Det er også muligt at se hvem man deler de forskellige dokumenter og filer med.

 

Funktioner

  • Hurtigt adgang til at se dokumenter, billeder og videoer hvor som helst
  • Gør filer tilgængelige offline, så du kan se dem uden internetforbindelse
  • Nemt dele filer med andre på farten
  • Synkroniser filer på tværs af computere og alle iOS enheder
  • Åbne filer med andre applikationer installeret på enheden
  • Markere dine vigtigste filer så det er nemt at finde dem senere
 

Google Drive - Google, Inc.

 

Screenshot

 

 

 

Comments (4)

  1. Google Chrome blev altså også lanceret igår aftes. Leger selv med det

  2. Og de tilbyder 25gb og ikke 16 for 149 kr. pr. år, pænt billigt

  3. Lige et hurtigt off topic spørgsmål her – Jeg kører stadig med 5.0.1 pga. jailbreak, og jeg står i den kedelige situation at min pc er brændt ned, så alt musik, billedet etc. er slettet. Det jeg så tænker er – Kan jeg opdatere via. wifi direkte på min iPhone, UDEN at miste noget? 🙂

  4. Du mister dit jailbreak!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>