Google bringer Gmail tilbage i App Store

by admin 0

For 2 uger siden lancerede Google den officielle Gmail applikation til iPhone, og forventningerne var høje hos alle brugere. Det viste sig desværre at være en stor skuffelse, fordi applikationen have en del fejl og ikke var særlig spændende og brugervenlig i interfacet. Men har det hjulpet nu?

Ingen tvivl om at Google har fået rettet nogle fejl som applikation er brugbar, men den er stadig ikke spændende! Jeg vil stadig anbefale alle at opsætte Gmail direkte i iPhone Mail applikation, og hente/sende e-mails derfra.

Google skriver følgende:

For to uger siden, introducerede vi vores Gmail applikation til iOS. Desværre indeholdt den nogle fejl, der afbrudt notifikationer og viste en fejlmeddelelse, så vi fjernede applikationen igen fra App Store. Vi har nu rettet fejlen og notifikationer fungerer igen, og applikationen er tilbage i App Store.

I den korte tid applikationen blev offentliggjort fik vi en masse nyttig feedback og anmodninger til nye funktioner fra brugerne. Dette omfattede anmodninger om alt fra større funktioner som understøttelse af flere konti, til andre tilpasninger, som forbedrede notifikationer og mobile specifikke signaturer.

Vi er lige gået i gang med Gmail applikationen til iOS, og vil hurtigst muligt give dig flere funktioner. Baseret på dine kommentarer, så har vi allerede forbedret vores håndtering af billeder i HTML-beskeder, og de er nu dimensioneret til at passe til skærmen, og du kan knibe med fingrene for at zoome ind.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>