Glem iOS 7 beta og se denne video!

by admin 23

Det er på mange måder ret sjovt at læse alle de kritikere, medier som private brugere, der brokker sig over Apples nye grimme iOS 7 design, som ligner noget katten har slæbt med ind, og som er tyvstjålet fra Android designet.

Der er også dem som råber op omkring dårlig levetid med batteriet på iOS 7, og systemet hakker “helt vildt”, og så ser det i øvrigt rigtig grimt ud … for nu lige at skære det ud i pap!

Men hvis man lige for en stund glemmer alt om det nuværende iOS 6 og designet bag, og lader være med at fokusere på en betaversion som er fyldt med “børnesygdomme” samt mærkelige grafiske fejl, så tag et kig på denne video som Apple har produceret.

 

Jonathan-Ive-130912

 

Videoen som bliver præsenteret af Apples Senior Vice President of Design, Sir Jonathan Ive, viser en helt anden vinkel på det nye iOS 7 design og funktionaliteter. Mange vil måske begynde at pointere at “det jo bare er en video“, men hvad nu hvis det er sådan det bliver – når iOS 7 officielt bliver frigivet her til efteråret?

Jeg har tidligere været inde på den mulighed, at Apple sagtens kan nå at ændre mange ting i designet og dets funktioner, så justering af farver og nye grafiske elementer, kan vi ikke udelukke.

Prøv som sagt at slippe alle tanker omkring den betaversion som du måske sidder med i hånden, og se denne smukke video – som giver iOS 7 et helt andet perspektiv. Hvis du spørger mig!

 

 

Comments (23)

 1. Video er ikke tilgænglig

 2. Henrik ked af at sige det jeg kan kun sige at folk syns det ligner lort io7 også har de kopier meget af wp8 …. Er begynder selv blive træt af apple de snakker og snakker også selv kopier de fra andre

 3. Synes bestemt det er lækkert det der iOS 7 , så dem der siger det ligner lort ved ikke rigtig noget og tager meget fejl mener jeg

 4. Hvad var det med Henriks kommentar at gøre?

 5. Du skal huske Apple kom med den rigtig første smartphone system, der faktisk virkede! Så kom android i 2009, og de kopierede også meget af apple! Altså var det ikke for Apple var der ikke nogle ordenlig smartphones idag – Det gør slet ikke noget, hvis de overhovedet tog noget fra WP8, selv om de ikke har gjort det, man kan godt tror det, men det pga. et meget fladere look i IOS 7

 6. Det er ikke Apple der kopiere, det er de andre, det er hårde faq men sandhed. Jeg kan ikke selv se hvad Apple skulle have kopieret i iOS7, men jeg vil gerne tage dialogen med dig, hvis du kan give nogen eksempler herpå.

 7. Det er ikke Apple der kopiere, det er de andre, det er hårde faq men sandhed. Jeg kan ikke selv se hvad Apple skulle have kopieret i iOS7, men jeg vil gerne tage dialogen med dig, hvis du kan give nogen eksempler herpå.

 8. Synes også det så pænt ud, men håber sq godtnok det bliver en hel del bedre. Eksempelvis kunne man tidligere se at man skulle trække mod højre for at svare et opkald. Nu er der bare en skriggrøn knap… Som stadigvæk skal trækkes til højre.
  De skulle have brugt krudtet på at være revolutionerende igen. Det her er bare…. Nå ? Var det alt ?

 9. Du har tjekket det ud andre har postet andre steder med kopi kopi kopi? Men ja, der bliver sikkert kopieret begge veje, men Apple har desværre en tendens til at være den frelsende .. frelser der bringer nyt.. Ja, det er sikkert rigtig, hvis man sidder i Apple boblen og mangler lidt frisk ikke-Apple luft. Apple fungerer, har endnu aldrig oplevet at min iphone går ned, men er virkelig skuffet over deres ligegyldighed. Revolutionerende ? Ja i 2007. Nu? Nej. Overhovedet ikke.

 10. Nu skal man ikke synes hvad andre synes, men hvad man selv synes er godt.
  Jeg kan godt lide apple og deres måde at tænke på..
  Hvem der kopiere hvem, skal jeg lade stå i det uvisse.
  Selvom ham der opfandt cyklen, ville nok blive ked af, hvis vi stadig cyklede rundt på træ hjul og uden kæde og pedaler..
  Jeg forstår at apple, bruger nogle ideer i deres OS, men ikke før de ved at det kommer til at fungere..
  Jeg har IKKE set en eneste person med Samsung g4 bruge funktionen, hvor man kan scrolle på siderne med øjnene.. Nok fordi det ikke er iorden,,

 11. Jeg forstår slet ikke dit indlæg.. :/

 12. Man må sige, at de ligner “lidt” hinanden på flere punkter!

 13. jeg vil høre det samme fra Danny .-) kom kom danny!!!!

 14. Så prøver vi igen. Med hensyn til at kopiere så se nedenstående. Der er en hel del ligheder. Tvivler på at Apple kom før MS på det punkt. Så kan vi tage det med Kontrolcenter. Hvor længe har det været på diverse telefoner fra konkurrenterne? Længe. Siden Apple ikke har haft det, så har jeg lidt svært ved at se hvordan Apple IKKE er den kopierende part. Så er der eksempelvis Wifi HotSpot. Det kom i slut 2011 til Iphone, mens det var tilgængelig for Android midt 2010. Igen hvem er det der har kopieret?

  At høre hvordan Jonathan Ive og Tim proklamere at de nu har opfundet det hele forfra. Ja, det har de. Hvis man udelukkende ser på Apple. Kigger man lidt mere bredt, så er det ikke revolutionerende det de har gang i – langt fra.

  Håber det gav lidt mere mening.

 15. Det har du helt ret i. Man skal bruge det man har det bedst med. Og du har også helt ret i det med at Samsung nok er en tand for poppet med deres rulleri, svævende finger halløj osv. Hvad jeg godt kunne tænke mig ved IOS er nogle ganske få ting såsom muligheden for at vælge standard Apps til eksempelvis mail, web osv. At det var knap så låst til Apple alt. Eksempelvis at sende en fil til en anden telefon kun fungerer hvis det er til en anden iphone via Airdrop og kun hvis det er minimum i5. Hvorfor opfinder man konsekvent den dybe tallerken om og om igen.

 16. Jeg er Applebruger på alle fronter, man kan være Applebruger på, jeg er fortaler for deres produkter til hver en tid. Jeg har haft iPhone siden 2007 og får formentlig ikke anden telefon, sålænge iPhonen findes. Jeg passer perfekt ind i, hvad man populært kalder en Apple-fanboy.

  Men hvorfor er det, at dette Apple-fanboy fænomen er blevet opfundet? Hvad er det, der gør, at man skal dømmes ud fra, hvad man render rundt med i lommen og har fundet mest passende til en selv? Jeg synes denne her konstante diskussion omkring kopiering mellem enhederne er direkte tåbelig. Lad mig stille et spørgsmål, kan I nævne en anden branche, hvor producenterne ikke kigger hinanden over skuldrene, hvis konkurrenten har en konkurrencemæssig fordel på den ene eller anden måde? Forestil jer en verden, hvor der ikke blev udviklet mod det bedre, på baggrund af det eksisterende – en verden, hvor man var nødsaget til at nytænke alt, fordi man, for alt i verden, ikke måtte tage udgangspunkt i, hvad der allerede har vist sig at virke..
  Hvis man skal ‘tænke ud af boksen’ omkring alt, bevæger man sig udenfor sit kompetenceområde og famler i blinde og får vi så bedre produkter af det?

  Jeg synes det er sigende nok, at Google og Apple, sidste år, brugte flere penge på søgsmål end R&D (research & development). Intet ondt ord imod patenter og copyright, det er fint at det eksisterer og det bør bestemt fortsætte med at eksistere. Men hvorfor stile efter laveste fællesnævner, fremfor at tillade at lade ideer flyde og gavne alle, i alle henseender?!

  Jeg tror alle vil give mig ret i, at design er en smagssag og altid vil kunne diskuteres? Og hvorfor så ikke diskutere det gennem, hvad vi synes fungerer og argumentere konstruktivt herigennem? Jeg synes det er forkasteligt, at ligeså snart vi bevæger os ud i forummer omkring Apple/Android/WP, så er det et spørgsmål om, hvem der er bedre, på bekostning af andre. Er det i sidste ende ikke et spørgsmål om at finde frem til den telefon/det produkt, der passer bedst til en selv og så argumentere for sit valg, fremfor sit fravalg?

  God dag allesammen, jeg ved det var en lang besked og ikke nødvendigvis noget, alle gider læse. Jeg tænkte blot, at det var min tur, til at puste til ilden, med et anderledes perspektiv. Glæder mig til at se, hvad Apple har lært af 6 år i branchen, hvor de i den grad har fået ligesindede konkurrenter. Håber vi ender ud med et iOS, der gør alle andre endnu bedre!

 17. Jo da så bestemt skal man da vælge hvad man har det bedst med. Alt andet ville da være dumt. Problemet er måske at man har opløftet Apple til teknologi

  gud, men at de nok ikke er meget anderledes end andre producenter. At deres egne udtalelser på WWDC mv. så mere eller mindre bekræfter at de også selv føler de er på forkant, men samtidig ikke viser teknologi til at bekræfte det. Det virker virkelig som om de lever i deres egen lille verden og ikke følger med i hvad der rør sig – altså lige på nær når nogen træder dem over deres patentfusser 🙂

  Du skriver samtidig: “Forestil jer en verden, hvor der ikke blev udviklet mod det bedre, på baggrund af det eksisterende – en verden, hvor man var nødsaget til at nytænke alt, fordi man, for alt i verden, ikke måtte tage udgangspunkt i, hvad der allerede har vist sig at virke..” En verden mod det bedre på baggrund af det eksisterende. Øh, hvordan bliver verden bedre ved at tage en funktion fra et produkt til et andet? Det bliver selvf. mere udbredt, det er klart. Men bedre ? Det er vist kun i den verden hvor det manglede. Lidt kryptisk, men håber det alligevel giver mening.
  Personligt mener jeg at Apple burde tage skyklapperne af og se hvad der sker omkring i verden. Tage del i det – istedet for at køre i hver sin retning. Det gælder alle telefonsystemer. Flere funktioner fungerer eksempelvis kun med Apple produkter – hvorfor dog ikke gøre noget så man direkte kan sende et lækkert billede der sparker røv til en elendig Android kamera telefon via noget så simpelt som Bluetooth, eller via Wifi.
  Og det her kommer så fra en person der har Imac, Macbook, Ipad, Iphone, Ipod…

 18. Jeg er fuldstændig enig i hele din udmelding Svend og det ville klæde Apple at tilkendegive deres konkurrenters kvaliteter, spørgsmålet er så, om nogle af konkurrenterne tillige gør det, men det er vel også ligegyldigt 🙂

  Jeg vil betegen Apples tilgang til at opløfte sig selv over andre, som branding i verdensklasse! De har formået at ændre fokus fra ‘hvad’ de har at tilbyde til ‘hvorfor’ de tilbyder det og det synes jeg er enestående. Til tekniknørden, eller den, der ønsker at kunne gøre lige præcis det man ønsker med produktet, er Apples produkter ikke de bedste, men til dem, der ønsker en smartphone, der kan det, den lover er der ingen, der slår dem på brugervenligheden.

  Det fremstår som om, at du udelader værdien ‘udvikling’ i mit citat, for vi er helt enige om, at udveksling af funktioner på tværs af platforme ikke bidrager til forbedring. Men hvis man, hver eneste gang, der skal introduceres noget nyt, skal genopfinde den dybe tallerken mister vores teknologiske verden fuldstændig sin hensigt – og det er dét jeg slår på 🙂

  Meget af det, vi ser i iOS 7 i dag har ganske rigtigt eksisteret før på andre produkter, men er det funktionen set isoleret eller funktionen set i sammenhængen, der giver værdi? For mit vedkommende er det, det sidste, og så er vi igen tilbage til, at det er spørgsmålet at finde det produkt, der samlet set giver mest værdi for dig som bruger.

  Apple kan vel godt betegnes som at bære skyklapper, men kan de andre producenter ikke også det? Jeg tænker bare, Apple og Google ligger nr. 1 og 2 på listen for mest eftertragtede arbejdspladser at arbejde på, hvordan kan det så retfærdiggøres, at der bliver brugt flere penge på søgsmål end på R&D, når de tilsyneladende har de bedste hoveder i verden til rådighed? Fokus bør flyttes fra laveste fællesnævner, hvor man ikke accepterer at ‘låne’ hos hinanden, til højeste fællesnævner, hvor fokus ligger på en konstant udvikling af ideer og tanker, på baggrund af det, vi allerede ved virker, er anerkendt og folk forstår. Det gælder Apple, Google, Microsoft, Samsung, HTC osv.

  Men jeg er som sagt enig med dig Svend, omvendt så ville det også være tåbeligt, hvis Apple startede WWDC med at bekende, at de har kopieret det, man har kunne få før, nu kan man bare få det med et æble på ryggen. Som sagt, de brander sig selv ved historien de tilknytter 🙂

 19. Til Svend og Simon: spændende og aktuel diskussion I har gang i! Som jeg ser det, og som I vist også begge pointere, så arbejder Apple ud fra et lækkert design, med kvalitet og brugervenlighed i højsæde. Det er kort fortalt Apples opskrift på deres succes. Og netop succesen må man spørge sig selv: hvordan de gør det? Er det fordi de markedsføre deres produkter helt vildt? Det gør de ikke! Er deres produkter billigere end konkurrenternes? Nej – langt fra! Så må det være kvalitet, og brugervenlighed der vinder!?

  Personligt har jeg været Windowsbruger en hel del år, men skiftede til Mac for godt 2 år siden. Jeg har aldrig været mere tilfreds! Jeg spiller ikke meget spil, men arbejder med musik, webdesign, billederedigering og lign. Jeg har også været med fra starten i 2007, da Apple lancerede iPhone, og har været yderst tilfreds.

  Da Apple præsenterede iOS 7 på WWDC 2013, så havde jeg nogle blandende følelser. Umiddelbart så det spændende og meget anderledes ud, – i forhold til iOS 6 og ældre versioner. Efter at have leget med det i 10 dage, så har jeg masser af plusser, men også en del minusser. Da jeg så YouTube videoen som sammenligner Windows Mobile 8 med iOS 7, så måtte jeg lige krumme tæerne nogle gange. Det kan selvfølgelig være svært at skabe noget helt anderledes OS, uden at ramme lidt tæt på andre konkurrenter – som i det her tilfælde Microsoft.

  Når alt kommer til alt, så handler det om brugeren. Hvilke behov og forventninger har man til et produkt? Med konklusionen af det spørgsmål, håber jeg at folk handler ud fra. Om det ene eller andet produkt ligner hinanden i design, farver, interface, funktioner, – er vel ligegyldigt … set med en brugeres øjne.

  Som Apple og iPhonefan, havde jeg også forventet noget mere, men sådan er det vel altid? (Mere vil have mere …)

 20. Det ligner da lidt, men wouw effekten kan slet ikke sammenlignes 🙂

 21. Hvilken wouw effekt ?

 22. Når Apple “blæser” deres produkter op i skyerne, så forventer nogle nok wow igen. Lidt ligesom når man ser en film der er perfekt i alle henseender bliver svært at følge op på. Det er lidt den følelse jeg har (fremgår sikkert også af mit indlæg, men nu er det kogt ned). Men min Imac – den fejler ingenting. Og det gør min ipad, heller ikke (underligt nok) men iphonen – der ville jeg godtnok gerne have haft noget mere ud af.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>