Giv iPhone skærmen nyt liv og spar batteri!

by admin 0

Forstil dig 2 scenarier: Det ene hvor du skruer op og ned for lyset konstant, og det andet hvor du lader lyset være samme styrke hele tiden – hvilken en af dem tror du der bruger mest batteri?

Svaret er “selvfølgelig” den førstnævnte – hvor du skruer op og ned for lysstyrken konstant. Bonussen er også, at der lige pludselig kommer liv, lys og glade dage på din iPhone skærm – du kan en sammenligning på min iPhone skærm:


Som standard kommer din iPhone med “Automatisk lysstyrke” aktiveret, og jeg tror de fleste lader det blive sådan. Der sidder en lille lyssensor på fronten af din iPhone, som skruer ned for lysstyrken når du kommer i nærheden af stærkt lys – f.eks udenfor, og skruer op igen når du befinder dig i mørke områder, eller om aftenen. Det lyder jo egentlig ret smart, men jeg vil stadig anbefale dig at slå det fra, og få mere lys og liv på din iPhone skærm under alle forhold – inde som ude, og som bonus spare du noget batteri!

Du slår denne funktion til og fra i “Indstillinger” -> “Lysstyrke”, og lad niveauet på lysstyrken stå på omkring “40%”.

Apples formål med denne lyssensor er også, at forebygge anstrengelse af øjnene og så du undgår hovedpine når skærmen er for lys eller for mørk til det niveauet af omgivende lys, der varierer konstant. Hvad med computerskærme, fladskærme osv.? Jeg vil sige det er en personlig vurdering!Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>