Galaxy S4 vælter ikke iPhone 5 af pinden!

by admin 20

Mange havde forudsagt at Samsungs nye flagskib Galaxy S4, ville give Apple og deres iPhone 5 kamp til stregen, hvilket bare ikke rigtig er sket. Ganske vist har Samsung kunne se en forbedring i salgstallene i forhold til forgængeren Galaxy S3, men “kun” med 15%. Dette skyldtes angiveligt det hype der har været omkring Apples fald i aktier, og muligheden for at de kommer til at skuffe med iPhone 5S til efteråret.

Efterspørgslen på iPhone er stadig så stor, at flere analytikere forudsiger Apple kommer til at sælge omkring 30 millioner iPhone i 3. Apple kvartal (april, maj og juni 2013), hvilket må anses for at være et pænt tal, set i det forhold at der allerede kommer en ny iPhone 5S til efteråret.

 

Galazy-S4-iPhone5-030613

 

Flere medier, som har haft Galaxy S4 inde til test og sammenligning med iPhone 5, har vurderet at Samsungs smartphone bestemt besidder en masse smarte features og en stor skærm, men den er også for kompliceret til den almindelig bruger. Det er netop her Apples koncept vinder, for en iPhone iOS er designet med brugervenligheden i højsæde, og er det ikke det de fleste ønsker i hverdagen?

En Galaxy S4 er også generelt for stor og klodset at have med overalt, hvor en iPhone 5 ikke fylder ret meget i lommen eller tasken. Men det er jo en smagssag.

 

 

Comments (20)

 1. Kære Admin.

  Jeg er selv Iphone 5 bruger,, Samsung er langt fremme i forhold til Iphone,, Iphone 5 er ikke en skid til Samsung S4 HUSK DET,, Apple er lang bagud i forhold til Android,, håber ikke at det var hårdt og læse det her for det her er sandheden bag i det hele 😉

 2. Sharif

  Husk nu at have faq i orden, inden du poster sådan en kommentar.

  1) Apple salgstal bygger på troværdigheden i dette indlæg.

  2) Android, kan måske flere ting, men er det gennemtænkt, afprøver og fungere det i længden. Nej!

  3) Hvis du mener Samsung Galaxy S4 er så meget bedre, hvorfor h….. har du så ikke købt en?

 3. Sharif, SGS4 er IKKE bedre end en iPhone 5. Brugervenligheden er bedre, kvaliteten er bedre, og desuden så siger du, at det kan være hårdt at læse.

  Jeg tror – uden at vide det – at du har en SGS4 og gerne vil give folk det indtryk, at iPhone 5 er dårlig sammenlignet med SGS4.

  Og, nå ja, hvilket selskab får mest hype op til lanceringer? 🙂

 4. Man kan ikke samligne Android med iOS, softwaren er noget hver og en mand kan lide, men derefter ville jeg give Sharif ret, Samsung er i en form længere fremme end iPhone, I hardware delen! Fx:
  iPhone 5 (proc. 1.2Ghz Dual Core) Sgs4 (1.9Ghz Quad Core)
  iPhone 5 (kam. 8mp) Sgs4 (kam. 13mp)
  iPhone 5 (Ram. 1Gb) Sgs4 (Ram. 2Gb)
  (Der er flere bl.a. Skærm, opløsning, batteri, mikrofon, front kamera osv…)

  Og alle ved at iPhone 6 eller 7 om 2 år ville fx. Komme op på 2Gb ram eller 13mp kamera og Samsung har der jo allerede, så på en måde er Samsung længere fremme! Men det er også til hvad man kan lide. Min mormor foretrækker stadigvæk en gammel tastetelefon fra 2005 istedet for en SmartPhone, men det kan man jo heller ikke sammenligne 😉

 5. Kære Sharif,

  Indlægget omhandler ikke sammenligning af hardware, men salgstal – og derved også et målbart succeskriterie for en producent. Apple sælger flere smartphone end Samsung, hvilket må skyldes brugervenligheden … når Apple er så langt bagude som du antyder.

 6. Husk blot på, at et kamera ikke bare er et kamera, og en skærm ikke bare en skærm. Dertil kommer den teknologiske del, kvaliteten på enheden osv.

 7. Jeg ser det også som hvordan, at enhedens software formår at afvikle hardwarens processor. Og her er Apple altså langt foran Samsung.

  Hvis man koder et program godt og virkelig bruger tid på at optimere det, så kan det køre ligeså godt og flydende på en A6 – som er specialdesignet og faktisk yder mere en SGS3s Quad-Core 1,4 Ghz processor.

  Så at Apple er bagud, det kan vist kaldes for en sandhed med modifikationer.

 8. Hvorfor forstår folk ikke at det ikke generalt handler om specs men om selve brugeroplevelsen og IKKE hvad der ser sparket i enheden. Det hele skal jo spille sammen når du skal lave en iPhone. Tak for at læse min kommentar.

  “Det bedste er ikke for godt” – Ole Kirk Christiansen

 9. Jeg synes også at iOS hænger godt sammen, men jeg skiftede telefon fordi jeg synes iOS er blevet for kedeligt og for indenlukket, så derfor prøvede jeg noget nyt…

  Men igen, iOS hænger flydende og godt sammen, men derefter ville jeg sige at Android hænger ligeså godt sammen! Idag er Android ikke så grim og forvirrende som det var og idag kan man også vælge: “Enkelte startskærme,” Så det hele bliver nemmere at finde rundt i ála iOS, eller man kan vælge det klassiske Android hvor man har mere frit slag.

  Special funktionerne er nu rimelig vigtige da det også er det man vælger ud fra, ellers ville jeg have købt Nexus 4 for designet, men valgte Samsung pga. Mange af de fede ekstra features der var med, som Smart Stay!

 10. Hvorfor så Galaxy s4 ikke vælter iphone af pinden…..jammen tag lige og se so ein ding fra igår, den fik nogle læsterlige tæsk af sonne….kun htc one klarede sig godt….

 11. Apple har al for længe ligget i koma når det kommer til noget revolutionerende. I al fald softwaremæssigt. Ja den er brugervenlig, byggekvalitet er go (hvis man ser bort fra en flok uigennemtænkte brølere). Men Android har flyttet sig meget og ligefrem at sige det er for avanceret det holder ikke. Har en moster der er konplet idiot når det kommer til teknik. Hun har Android telefon og Ipad. Gæt hvilken hun bander langt væk (nej, det er Ipad’n)

  Har selv Android og I5. Jeg forstår ikke at man som Apple bliver ved med at køre den hårde linie med lukket system. Giv dog folk muligheden for at åbne op men forklar dem tydeligt hvad risikoen er.

  Hvis ikke Apple kommer med noget “vildt” i ios7 så er jeg ret sikker på flere og flere falder fra. Personligt er det kun de Apps jeg har købt der holder mig tilbage plus min nærighed 🙂

 12. Jeg tror at Apple skal tage sig seriøst sammen og komme med noget nyt meget snart ellers kommer de til at miste kunder.
  Et par af mine venner som vel bedst kunne beskrives som Apple Fanboys er gået over til Android, som de siger hvorfor betale mere for noget der kan mindre.
  Apple havde føretrøjen i mange år da det dem der gjorde smartphonen brugbar, men Android har seriøst sat cyklen i et højere gear og haler seriøst ind på iOS.
  Hvis ikke der sker en stor opdatering af iOS i 7’eren så syntes jeg at det kommer til at se sort ud for Apple.

 13. Hør her Android er langt langt fremme slut længere er den slet ikke

 14. Indlægget her pointere, at Samsung slet ikke fik den forventede succes, og slagstallene er ikke just noget at råbe hurra for. Det er hele pointen med titlen “Galaxy S4 vælter ikke iPhone 5 af pinden”.

  Prøv at søge lidt på internettet – på udenlandske medier/blogs der har anmeldt Galaxy S4.

 15. Du har ret I at android er længere fremme, men det giver INGEN lov til at bedømme hvad der er bedst for hvem, har DU lyst til et system med flere muligheder, hvor det så dsv. Går ud over brugervenligheden så køb en android!
  Priotere du så brugervenlighed og kan du godt undvære de ekstra muligheder så KØB en iPhone

 16. Iphone er noget lort lige ud sagt især dens batteri ,, jeg har min oplader med over alt næsten!

 17. Det ville være dejligt, hvis du nedtonede din meget negative holdning til iPhone. Få den byttet, eller skift til anden smartphone producent.

 18. “3. kvartal (april, maj og juni 2013)”? 😉

 19. Ja – det er Apples 3. kvartal…lidt skævt af hvad man er vant til. Jeg har rettet teksten, så andre kan se at der hentydes til førnævnte.

 20. Vent og se…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>