Fyrværkeri – Køb online hos thansen.dk

by admin 0

Nu er Julen ikke en gang overstået før man skal begynde at tænke på lidt krudt til den efterfølgende Nytårsaften! thansen.dk har altid et par gode tilbud på nogle flotte raketter med et ordentlige brag!

Se video af alt deres fyrværkeri og brug indkøbslisten til at planlægge, hvad der skal med hjem til nytårsfesten, eller læn dig behageligt tilbage og bliv klogere på facts om krudt. Lad dig inspirere af deres fyrværkeres forslag til affyringsprogrammer og læs “Fyr Facts” om opbygning af fyrværkeri, forskellige effekter og find ud af, hvor deres fyrværkeri kommer fra.

Med indkøbslisten kan du lave en huskeseddel som du kan sende den til dem, så de nemt og hurtigt kan kalde den frem, når du kommer for at handle. Se thansen.dk store udvalg af fyrværkeri, uanset om du er til heksehyl i kassevis, flotte farverige bombetter, der fylder hele himlen, eller tunge batterier, der lyser hele nabolaget op, så du kan finde netop dit yndlingssortiment inden Nytårsaften.

Og de gode råd til hvordan du passer på dig og dine nærmeste, de er selvfølgelig også med. thansen.dk elsker fyrværkeri og vil gerne dele det med dig! Brug applikationen til at finde et salgsted nær dig.

 

Screenshot

 

 

 

[button link=”http://itunes.apple.com/app/fyrvaerkeri/id483485296?mt=8″ type=”big” color=”green” newwindow=”yes”] Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>