FTP Client Pro – fildeling eller webmaster

by admin 8

(Skrevet af forfatter: unomobil/Michael Møller) 

Har du brug for fildeling eller er du webmaster? Så er her muligheden for at få en god og stabil ven med applikationen FTP Client Pro. Denne applikation er en blandt de få FTP-programmer, som rent faktisk kan det et FTP-program skal kunne.

FTP Client Pro har et simpelt interface, og en brugervenlig visning, som gør at man ikke mister overblikket. Selve log ind siden er simpel og uden en masse smarte og unødvendige funktioner man kan slå til, fra eller ændre, hvilket gør det nemt at komme i gang.

Når først man har logget ind, så er det muligt at se tidligere forbindelser under bookmarks, og her er det igen simpelt og overskueligt med mulighed for at eksportere og importere servere.

Lokale filer med listevisning, hvor man hurtigt kan oprette, ændre, slette, send og meget mere. Og til dem der af uforklarlige grunde er tilhænger af den dyreste cloud løsning overhovedet…Dropbox, ja så er der muligheder her også!

FTP Client Pro er desværre ikke gratis, men til gengæld er applikationen de 19 kroner værd.

FTP Client Pro - LessIsMore Development

 

Screenshot

 

FTP-Client-Pro-1

 

FTP-Client-Pro-2

 

FTP-Client-Pro-3

 

 

Comments (8)

  1. Spænde, spænde 🙂

  2. Tror jeg ville prøve det 🙂

  3. Dyreste cloud løsning? Jeg har 36gb gratis hos dropbox…. Men Appen ser da fed ud 😉

  4. Ja HVIS man har en større løsning hvor man betaler, fx 100 gb plads . Billigst var/er skydrive der efter Apple og dyrest dropbox .

  5. Det tog F—— også lang tid at find den 🙂 , men har kun brugt den her i nogle år vil jeg tro . Har forsøgt at finde tilsvarende og bedre, men uden held .

  6. Den koster 19kr 🙂

  7. Tak – hermed ændret!

  8. Så er den steget lidt. Men stadig 19 værd 🙂 den virker bare…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>