Frigiver Apple (endelig) iOS 5 den 10 oktober?

by admin 6

Vi har ventet og ventet, og rygterne har fået lov at gøre os mere forvirret omkring frigivelsen af det længe ventede iOS 5 firmware. Men som jeg før har skrevet, så tror jeg helt og holdent på at vi får iOS 5 at se om godt 14 dage.

Twitter har bl.a indkaldt til nogle foredrag for udviklere af iPhone applikationer med emnet iOS 5 og Twitter integrationen. Det handler om 2 datoer, som foreløbig er fastsat til den 10. og 12. oktober…altså om godt 14 dage.

Apple har ligeledes pointeret overfor AppleCare afdelingen, at de nok skal forberede sig på en ekstra stor omgang spørgsmål vedr. iOS 5 fra iPhone brugere. Det kan umiddelbart kun betyde én ting, nemlig at Apple har planer om at frigive den endelig version af iOS 5 mandag den 10. oktober.

Vi mangler stadig at se en Golden Master (GM) version af iOS 5 til udviklerne, som det sidste træk fra Apple inden den frigives til alle. Mit bud er at det bør ske i løbet af denne uge, så er der er 14 dage til den officielle frigivelse…den 10. oktober!?

Det forventes også at Apple præsenterer den nye iPhone model tirsdag den 4. oktober sammen med iOS 5 og iCloud. Apple har godt nok præsenteret iOS 5 og iCloud, men der er kommet så meget mere til, at de tilsyneladende samler det hele under et show.

 

 

 

Comments (6)

 1. Glæder mig så voldsomt meget til det her!

 2. UH…. Jo før jo bedre!

 3. Jeg har været en af de få heldige der har kunne tester iOS 5
  Og jeg kan kun sige en ting – WAUW, glæd jer… jeg kan slet ikke hoppe tilbage… DOG skal i være forbered på at jeres batteri tid svinder med iOS 5 :o(
  Desværre… Men man kan jo håbe at apple når at finde “fejlen” inden de frigiver den ;o)

 4. Der bliver helt sikkert en masse spændende nye features at se frem til for de mange ventende iPhone brugere. Men at det dræner meget batteri, må være en fejl som Apple forhåbentlig retter.

  Kører du selv med den seneste beta-version 7?

 5. Kører du selv med den seneste beta-version 7?
  Har ikke noget problemer med batteriet

 6. Hej Søren,

  Hvis du spørger mig – så nej. Jeg er ikke længere med iOS 5, da jeg venter indtil Apple frigiver den inden længe. Batteriet er dog ikke noget at råbe hurra for på min iPhone 4 med iOS 4.3.5! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>