Fredags Sjov! Telefonregning på 7.9 millioner!

by admin 1

Der findes vist ikke noget mere kedeligt end dårlig sommervejr, og så lige en stor telefonregning! Normalt kan en større regning få de fleste til at skrue lidt ned for forbruget, og så komme videre i livet. Men hvis man nu modtager en telefonregning på intet mindre end 7.9 millioner danske kroner, – så vil det med garanti sætte den fremtidige livsstil i et helt andet perspektiv!

Sådan en gigantisk telefonregning ventede der den Canadiske NASA austronaut Chris Hadfield, da han efter 5 måneder i rummet på den internationale rumstation ISS, kom tilbage i maj 2013. Forklaringen er den, at Chris havde brugt data på hans iPhone 5 i de fem måneder, uden at tænke videre over at regningen ville blive så omfattende.

 

Chris-Hadfield-austronaut-310513

 

Chris forklarede til medierne, at han kun havde uploadet … det må næsten hedde “downloadet”, et par hundrede fotos på hans Instagram profil, af en solopgang i Sahara, Afrika, samt en storm over Stillehavet. Han havde ligeledes lavet en 20 videoer, som blev tilføjet Twitter profilen, og så havde han kigget på et par sjove videoer på YouTube. Men ingen opkald!

Historien melder intet om at han skal betale regningen, men mon ikke teleselskabet i samarbejde med NASA finder på en løsning? … måske lidt god reklame eller lignende?

 

 

Comments (1)

  1. Pissego reklame for teleselskabet. Deres dækning er ho Out of this World 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>