Fredags Sjov! Tab ikke din iPhone!

by admin 6

Ingen tvivl om at min (og sikkert også din) største frygt er at tabe iPhone ude på asfalten! Nu har jeg garderet mig med et solidt cover og en tilhørende iPhone læderetui, men en ting er sikkert: risikoen er ret stor for at smadre en iPhone, hvis man taber den på en hård flade uden et cover eller lignende til at beskytte den.

Mon ikke det er et af de områder konkurrenterne vinder på, nemlig at Apple har valgt at lave en iPhone med en bagside af glas, og et frontglas som knuses i mange dele når overfladen rammes hårdt.

I denne YouTube video kan man se nogle mennesker teste en iPhone 4S holdbarhed, ved at tabe den fra hovedhøjde, hvilket vil være en normal situation hvis man taler i iPhone.

Jeg krummer tæer, siger god weekend til alle, og passer ekstra godt på min iPhone…som dig!

 

 

 

Comments (6)

  1. Selv er jeg meget imod covers og etuier. Du køber en iPhone og så dernæst pakker man den ind. De kunne lige så godt ha lavet en pisse grim iPhone så. Så er det jo godt at hvis jeg taber min, så fixer jeg den selv. 🙂

  2. Hvor henne køber du dine reservedele? Og er de af bedste kvalitet? Jeg har nemlig overvejet at lave min egen 🙂

  3. Chancen er ikke så stor for at tabe den. Jeg har haft iPhone modeller i 4 år nu, og har faktisk aldrig tabt den på en hård overflade. Men er uheldet ude, kan den som regel let laves.

  4. Tjek under “Links”.

  5. Tror du har misforstået spørgsmålet.. Jeg vil selv skifte skærmen på min iphone. Jeg spurgte derfor efter hvor henne der bliver købt reservedele og hvor man finder den bedste kvalitet? Gerne i udlandet 🙂

  6. En Samsung er ikke mere holdbar end iPhone. Har set Samsung falde fra bordhøjde på flisegulv og blive godt knust… Det er rent held at den ikke skades mere på videoen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>