Fredags sjov! iPhone kontrollere køleskab med øl-kanon!

by admin 0

Hvis du har set Heineken reklamer i fjernsynet, så vil du sikkert syntes om det her køleskab! Det skyder kort fortalt med øl!!

En øl-entusiast har nemlig opfundet et iPhone-kontrolleret køleskab som skyder med dåseøl gennem rummet. Han udtaler, at nu kan han og vennerne bare blive siddende i sofaen og gribe øllene når de kommer flyvende!

Den 25-årige teknologisk konsulent Ryan Rusnak, kom op med ideen fordi han var træt af at skulle gå hen til køleskabet hver gang han ville have en øl…eller sodavand.Sammen med en kammerat fik han omvendt et køleskab til denne øl-automat, hvor de fik tilføjet en komprimeret luft kanon, en web-server og et iPhone interface/applikation.

Rusnak siger at det tog dem 3 måneder at få gjort køleskabet til denne øl-kanon. Til at begynde skulle de først beslutte hvilke udvalg af øl der skulle monteres i automaten, og de skulle også beregne den rigtige mængde af tryk.

Øl-køleskab har monteret et webcam på fronten, så at man kan rette kanonen til via en iPhone applikation, så den sørger for at den rette person får serveret en flyvende øl!

Måske kunne Heineken bruge dette koncept i næste reklame!?

 

YouTube video


Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>