Fredags Sjov! iPhone 5 drop fra 30 km højde!

by admin 0

Man siger at “overdrivelse fremmer forståelsen“, hvilket på alle led og kanter må gøre sig gældende i det tilfælde her! Producenten G-Form, som bl.a laver ultra-stærke etuier til iPhone, har lavet en video hvor de dropper en iPhone 5 fra 30 kilometers højde via en ballon.

For mig at se er det sjove netop højden! Hvorfor illustrerer noget der er så urealistisk, med mindre man hænger ud af et rutefly, og lige taber iPhonen fra 13 kilometers højde? En anden ting er at den lander i sand, for havde det været på asfalt ville resultatet nok have været lidt anderledes!?

Om deres stærke iPhone 5 etui skriver G-Form: Det XTREME iPhone 5 etui omgiver din værdifulde smartphone med en ny 3-lags teknik, der kombinerer et patenterede Reaktiv Protection Technology, med en stiv ydre polycarbonat og en indre stødabsorberende TPE.

Nå, men nyd droppet alligevel og rigtig god weekend!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>