Fodboldloven – til spilleren eller tilskueren

by admin 0

Fodboldloven er applikationen til fodbold- spilleren, tilskueren, forældrene, træneren og dommeren. Applikationen præsenterer på en hurtig og overskuelig måde den gældende fodboldlov, og den er derfor ideel på diverse fodboldbaner og stadions.

Med applikationen slipper man for brok og diskussioner i fodbolddagligdagen, da den kan bruges som et lovmæssigt opslagsværk. Den indeholder altså alle fodboldlovens paragraffer, der bliver vist i en let overskuelig menu.

Det er meningen at fodboldloven primært skal benyttes PÅ fodboldbanen. Derfor er der gjort utrolig meget ud af enkeltheden, og ud over menuen, er alt tekst i applikationen fremstillet super let læseligt.

Fodboldloven indeholder ud over DBUs fodboldlov også JBUs, SBUs, FBUs og KBUs særregler for ungdomsrækkerne fra U-7 til U-19. Dermed kan man hurtigt tjekke gældende særregler for alle ungdomsrækker hurtigt og nemt på fodboldbanen.

I den nyeste opdatering er tilføjet et nyt og sjovt quizspil, hvor du kan teste din viden om fodboldloven. For at svare på spørgsmålene skal man både have kendskab til loven og kunne fortolke på reglerne. Quizzen minder om den fodbolddommere får på kurser.


Screenshot

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/fodboldloven/id392538330?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>