Flere rygter omkring iPhone 6S

by admin 2

De fleste synes lige at Apple har fået lanceret deres iPhone 6 og iPhone 6 Plus, før der dukker rygter op omkring den næste iPhone i rækken – som skulle komme til at hedde iPhone 6S. Det er en naturlig proces, som sker hvert år.

Man behøver vist ikke at være skarp til det tekniske for at kunne regne ud, at den kommende iPhone 6S får opgraderet hardware. To områder der driller hvert år, og som regel skuffer en del Apple iPhone fans, er RAM og hukommelse. Vi har ventet længe på 2GB RAM, og 128GB hukommelse – som dog ankom med iPhone 6!

I følge flere rygter, så kommer vi til at se 2GB RAM (LPDDR4) i den kommende iPhone 6S model, og en opgraderet fingeraftrykslæser – som skulle bruge samme “Force Touch” teknologi som med Apple Watch.

Ud over de førnævnte områder, så vil Apple helt sikkert også fokusere på skærmen (glasset), kameraet, og selvfølgelig processoren. Designmæssigt vil de nok ikke rykke sig – i forhold til iPhone 6!?

iPhone-6-Plus

Comments (2)

  1. Jeg tror ikke man vil få en meget anden oplevelse med 2 GB ram. Er helt overbevist om at hvis Apple syntes at mere ram ville det give en bedre oplevelse så havde de allerede lagt mere ram i telefonen.
    Apple er rigtige gode til at udnytte de kræfter der er i deres enheder, iPhone 6 burde jo være rigtig meget langsommere end de nye Android telefoner hvis man ser på specs, men virkligheden er jo noget anderledes.

  2. Enig, men de 2Gb RAM er også med til at fremtidssikre telefonen inden for kommende mere krævende spil og styresystemer.

    iPhone 6S burde kunne forvente at få helt frem til iOS 12, måske iOS 13 (når den tid endag kommer i 2018-2019 😉 )

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>