Flere danske teleselskaber får LTE i næste uge!

by admin 8

Godt nyt for os danskere! Apple ruler det lynhurtige LTE-netværk (4G) ud til 36 nye teleselskaber rundt i verdenen, herunder i Danmark.

Da Apples topchef Tim Cook fremlagde regnskabet for Q1 for nylig, så meddelte han også at de udvider tilgangen til LTE-netværket via deres iOS, men ikke hvilken teleselskaber der drejer sig om.

Apple har modtaget rigtig mange klager fra både brugerne, men også teleselskaber, som har undret sig over at Apple lancerede iPhone 5 som noget fantastisk bl.a på grund af det hurtige LTE-netværk, men at der ikke har været tilgang til det.

 

 

Det kunne meget vel tyde på at vi får iOS 6.1 GM at se i slutningen af denne uge, og den officielle version ugen efter!?

Skulle jeg komme med et bud på hvilke danske teleselskaber der er tale om, så må det være Telia, Telenor og 3…men TDC’s kunder får desværre ingen adgang! Andre teleselskaber som benytter et af de førnævnte, kan sikkert benytte LTE.

 

 

Comments (8)

 1. Gode nyheder 🙂

 2. Lyder godt:)
  Beta 4 udløber på mandag, så mon ikke der kommer en GM inden da? Eller en final:D

 3. GM Seed kommer i dag eller i morgen aften

 4. GM Seed kommer i dag eller i morgen aften ..

  Der er ingen forskel på GM og final :p

 5. Jeg ved snart ikke med den GM. Læste idag af der vil komme en beta 5 inden mandag og GM så vil komme sidst i Februar og en udgivelse af iOS 6.1 først i marts. men men men .. det er kun Apple der ved hvad der sker

 6. nu spørg jeg nok dumt !!
  men hvad betyder GM ? :p

 7. GM = Golden Master. Dette betyder med andre ord den færdige version, som efterfølgende bliver frigivet officielt.

 8. Altså…. nu er 4G og LTE ikke det samme

  bare lige for opsumere for en god ordens skyld:

  3G op til 7 Mbit /s

  LTE ( long term evolution, en opgradering af 3G ) op til 40 / 50 Mbit/s

  4G 100 Mbit/s på mobile enheder og op til 1 Gbit/s på stationære

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>