Find ny spændende musik med Twitter

by admin 4

Der findes mange måder at opdage ny musik på en iPhone eller iPad gennem iTunes, Beatport m.fl. Hvad Instagram er for billeder, er Twitter’s relative nye app Twitter #music for ny musik. Gå på opdagelse og lyt til spændende ny musik, som du ellers ikke vil opdage andre steder.

Følger du allerede nogle bands og musikere på Twitter, så kan du nu lytte til deres musik via Twitter #music app’en. Hver profil er flot bygget op med alle de numre som kunstneren tilbyder på Twitter. Interfacet på app’en er fantastisk at se på, og matcher uden tvivl allerede Apples kommende iOS 7 i designet!

I hovedmenuen kan man vælge mellem Hitlister, Foreslået og #NowPlaying. Under Hitlister bliver genrer opdelt, og man kan vælge mellem Superstjerner, Gravet frem, Populære, Eftersøgt og På vej. Finder man et nummer som bare skal købes, så er der en knap med direkte link til iTunes.

Alt i alt en app som du ikke skal snyde dig selv for, og den er ganske gratis. Hent Twitter #music i App Store.

 

Screenshot

 

Twitter-music-1

Twitter-music-2

Twitter-music-3

 

Comments (4)

  1. Jeg bruger anyplay, der skal man trykke på den sang man gerne vil hører, det koster gratis og det bare lækkert 🙂

  2. Jeg kan ikke rigtig se en sammenligning? Hvis det er denne app du refererer til: https://itunes.apple.com/dk/app/id412554521?mt=8&affId=1860684

  3. Nej det er ikke den, det er en med node i en sky og blå ikon.
    Der kan man bare søge på en kunstner og så hører musikken helt gratis.
    Den ligger i AppStore til 7kr og har engang været gratis igennem “gratis app om dagen” eller noget i den stil..
    Jeg har lige prøvet at søge efter den, og kan se at den er blevet fjernet, men så sent som igår, da hentede jeg den ned til en kammerat..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>