Filtatron – realtime effekter til musikeren og lydstudiet

by admin 0

Hvis du arbejder med musik, så bør du tjekke denne smarte og nyttige applikation ud! Interfacet er gennemført og kvaliteten og funktionerne er i top!

Filtatron er meget mere end bare endnu en lydeffekt, det er en real-time lydeffekt suite og kraftfuldt lydstudie-redskab til din iPhone.

Hjertet i Filtatron er MOOG LADDER FILTER, digitalt modelleret for at give den varme karakter af den berømte analoge hardware. Brug den til samples, direkte lyd eller den indbyggede oscillator, og tilføj overdrive og forsinkelse til din lydkilde. Optag dine kreationer overalt, gem presets, og del dem med dine omgivelser.

Designet er skabt med en musikers behov i tankerne, og “PADS” er et intuitiv interface der giver dig kontrol over alle større Filtatron parametre. Brug hver pad til at kontrollere to parametre på én gang. Det vil ikke være let at stoppe din kreativitet med så meget lydkontrol lige ved hånden!

Forsød din lyd med FX modulet. Delay har en utrolig god lydkvalitet, og kan moduleres af sin egen LFO. Delayet er interpoleret for analog-stil delay tweaks. Brug “Amp” til at styre toner fra varm analog forvrængning til ekstrem klipning.

Udforsk den spændende vifte af inkluderede lydprøver eller brug SAMPLER til at optage og afspille din egen unikke lyd. Du kan nemt flytte lydfiler frem og tilbage mellem Filtatron og din computer, og Audio Copy og Lyd Paste giver dig mulighed for at dele musikken med andre kompatible applikationer.

 

Funktioner

 

FILTER: 4 pole med Lowpass og Highpass modes og justerbare cutoff, resonans, separation og bland parametre.

OSCILLATOR: En høj opløsning, alias-fri DSP oscillator med sawtooth og square waveforms, justerbar frekvens fra 0,3 Hz til 2 kHz.

LFO: Fem kurveformer: sinus, ramp, sawtooth and square, prøve og hold, med glidende overgang og morph mellem tilstødende LFO figurer.

Envelope-follower: Bruger lyd input til at sweepe filteret, med kontrol for mængde og hastighed.

FX MODULER: Amp giver varme, overdrive med feedback kontrol. Forsinkelse kan moduleres ved egen LFO.

Fildeling: Nemt at flytte audio filer frem og tilbage mellem Filtatron og din computer. Audio Copy og Audio Paste for at dele lyd mellem Filtatron og andre kompatible applikationer. Indbygget e-mail-funktion giver mulighed for at dele presets med andre Filtatron brugere.

 

YouTube video

 

 

Screenshot

 

 

 

 

 

 

Direkte link til applikationen i AppStore

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>