Fedt koncept på iOS 5 Notifikations-Center!

by admin 3

En af de nye features der virkelig er velkommen i den nye iOS 5.0 version, er uden tvivl det smarte “Notifikations-system” der popper op øverst oppe på iPhone skærmen, og som kan vises i hvilken som helst applikation hvor statusbaren er tilgængelig.

Ligesom med iPhone 5, så er der mange der har deres bud på hvordan virkeligheden skulle se ud…selvom Apple ikke er enige, så lad os forbrugere blot drømme om de muligheder iPhone kunne byde os……

Designeren Jan-Michael Cart viser her gennem hans YouTube video et alternativ…et rigtig godt!, til Apple Notifikations-Center. Flere af disse “fantasi” features er bestemt ikke uden evner!!


 

Jan-Michael Cart skriver om hans koncept vs Apple’s…

Vedvarende Badge: iOS nuværende notifikations-system mangler en måde at advare brugeren om at der er ulæste indlæg i Notifikations Center. Den eneste måde at vide noget om disse meddelelser, er rent faktisk ved at åbne Notifikations-Center. På nuværende tidspunkt viser den vedvarende badge det antal af ulæste meddelelser ved at vise en lille badge i statuslinjen. Det er hele systemet og kan ses, når statuslinjen er på skærmen…ellers ikke.

Widgets: Som mine andre iOS videoer, så viser denne her hvordan widgets sagtens kan integreres inde i Notifikations Center. Widgets kan gøre brug af den nye fingre gestures inde i Notifikations Center, så tager dig direkte til de pågældende applikationer, og links til mere information.

 

 

Sammenklappelig Meddelelser: Mange applikationer (især sociale netværk…f.eks Facebook, Twitter) foretager mange af de såkaldte PUSH-meddelelser. I stedet for at have dem alle vist på én gang, så kan notifikationerne nu kollapses for at gøre mere brug af iPhone skærmen.

Indgående opkald til notifikationer: Da vores iPhones gør så meget mere end blot at foretage telefonopkald, indgående telefonopkald, så er det muligt med dette koncept, at ikke længere afbryde dig i det du er i gang med…f.eks et spil eller lignende. Når iPhone er i brug (og skærmen er ikke er gået i “dvale”), så kan indgående opkald nu vises som en standard meddelelse banner i toppen. Ved at tryk på meddelelsen så besvarer man opkaldet, mens ved blot at ignorere banneret så afvises opkaldet, og det går direkte til Voicemail.

 

Comments (3)

  1. notifikationer kan vises i alle apps efter iOS 5. Ikke kun dem hvor “statusbaren er tilgængelig”. Kom ind i kampen

  2. Godt at du kan lære os andre noget Jokke! 😉

    Jeg tester ikke iOS 5 p.t, og var ikke klar over at meddelelsescentret også er tilgængelig i spil! Kan du bekræfte det?

  3. Hmm. Jeg syntes det ser bekendt ud. Kan det ske at man har set noget ligende før?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>